AKTUELNO

Ona je devojka koja ima savršen i formiran glas, koja ima fenomenalnu boju, rekla je Maja Nikolić.

Milica Jokić je takmičarka iz Beograda koja se večeras predstavila pesmom Ane Bekute "Treba vremena". Milica ima 15 godina a za ovaj svoj nastup je dobila svih pet glasova žirija i sebi obezbedila mesto u trećem krugu.

Ja sam  uživao. Rekoh da ne remetim to, kasnije ću da dignem stolicu. Milice, pa ti si već formiran pevač. Nemam nikakvu zamerku! Kamo sreće da svi tako pevaju, Boga mi, imali bismo estradu punu pravih pevača - rekao je Šaban Šaulić.

Foto: YouTube screenshot

- Ona je devojka koja ima savršen i formiran glas, koja ima fenomenalnu boju. Devojka koja od prvog takta zvuči kao da peva 100 godina. Apsolutno vlada ovom pesmom, ja je nisam čula u drugom žanru, a obzirom da mi je Dragana rekla da ima samo 15 godina, ja sam iznenađena. Znači, nijedna greška u pesmi, savršeno - rekla je Maja Nikolić.

Foto: YouTube screenshot

Prave vrednosti i pravo pevanje se odmah prepoznaju! Ja sam prvi pritisnuo zeleni taster čim sam čuo da neko tako dobro peva. Ako Milica doda još malo emocija, mrvicu, to će biti fantastično. Svaka čast za sve podignute fotelje - rekao je Bora Đorđević.

Foto: Printscreen Youtube

Svi članovi žirija su se složili da Milica ima neverovatan talenat i da je ovo otpevala bez greške.

Autor: J. Vučić

#Milica Jokić

#Pinkove zvezde

#Takmičarka

'