AKTUELNO

Već kod druge takmičarke došlo je do sukoba u izmenjenom sastavu žirija.

Tamara Savić (26) iz Leskovca nastupila je druga po redu večeras sa pesmom "Dobro jutro, lepi moj" od Ane Bekute.

Njoj su svoje glasove dali Bora Đorđević i Dragana Mirković, dok se Zorica Brunclik podigla da bi bila treći "glas za spas".

Foto: YouTube screenshot

- Mico, spašavala sam te iz podruma. Za moj ukus ovo je bilo toliko histerično, toliko napadno. Znam, ja sve razume, ali u baražu treba da se smiriš - posavetovala ju je Zorica.

- Ja moram da pitam. Da li je zaista potrebno da spasimo pevača da ponovo peva u baražu, zato što ona stvarno večeras nije bila za tri stolice - pobunila se Maja.

Zorica je dobacila u šali da je "Tamara njena sestričina", da bi se rasprava nastavila.

- Majo, mene nećeš navući, dušo - rekla je Zorica Maji.

Foto: YouTube screenshot

- Hajde ti onda mene navuci Zorice - odgovorila joj je ona.

- Ne ne, ja ću prepustiti Kemišu da uradi to - odbrusila joj je ona, na šta je Maja poručila Kemišu da ona pamti i da joj je Zorica sad obećala.

Dragana je istakla dobre i loše momente koje je takmičarka imala, a Bora, koji je prvi podigao stolicu, objasnio je da je dao svoj glas zbog energije koju takmičarka poseduje, a onda je sve nasmejao izvadivši zub koji mu je ispao i zbog kojeg otežano priča. Ipak, Šaban nije bio raspoložen za smeh.

Foto: YouTube screenshot

- Koliko ja vidim, ovde večeras niko ispasti neće. A ne znam koji je razlog, jer, hajde, prvi krug smo mogli da tolerišemo i ko zna i ko ne zna bog zna koliko, pa smo bili izdašni, ali ovo je nešto neverovatno. Da se stalno neko spašava? Pa šta, ko će da ispadne? Hoće li svi da budu u baražu i svi će da prođu? Ništa mi nije jasno. Ova devojka krajeve ima katastrofalne. Počela je drčno, buntovno, drži-ne daj, i sad tražimo dlaku opet u jajetu da se opet ponovi. Tražimo neke sitnice gde je ona bila solidna. Čast ovoj devojci, ona možda bolje peva, ali nije izabrala ni pesmu dobru i nije otpevala kako treba. Kolege, nije to bilo dobro, nije bilo za tri stolice. Ali moramo biti realni - objasnio je Šaban.

Tamara će, dakle, sa tri glasa imati priliku da se bolje pokaže u baražu.

Autor: V. T.

#Bora Đorđević | Bora Čorba

#Zorica Brunclik

#Šaban Šaulić

'