AKTUELNO

Ova članica žirija je zažalila zbog svoje odluke da ne podrži kandidata.

Takmičar koji se predstavio večeras peti po redu jeste Branko Petrović iz Milića. Branko ima 23 godine i otpevao je pesmu "Dobro veče izgubljena nado" od Zorana Kalezića.  Ovaj takmičar je dobio samo dve stolica i samim tim je ispao iz daljeg takmičenja "Pinkove zvezde".

Foto: YouTube screenshot

Dragana se nije podigla. Ovo treba zapisati - rekla je Zorica Brunclik, a Milan se našalio da to treba snimiti a zatim je uzeo svoj telefon i snimao.
Ma ne voli Kemiša. Znala sam. Zato i nije dala glas za njegovu pesmu - dodala je Zorica.

Foto: YouTube screenshot

Znači poludeću, ali iskreno da ti kažem, poludeću. Pa, zašto si ovakvu pesmu izabrao, uopšte nisi ličio na sebe iz prvog kruga. Zorice, nema veze sa pesmom, veruj mi. Ima veze što njemu ne leži ova pesma - rekla je Dragana.

- Znaš koliko puta si ustala zato što ti se svidela Čolina pesma recimo, ja sam ustala jer mi se svidela Kemiševa pesma. Branko srce, šta da ti kažem, pa kud uze Kemiševu pesmu - upitala je Zorica ovog takmičara.

Foto: YouTube screenshot

- Ja molim kandidate da paze koje pesme uzimate. Branko, ubio si me! Prvom prilikom bićeš gost kod mene, ili na TV-u ili već... Jer mnogo se loše osećam - obećala je Dragana Branku.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

#Dragana Mirković

#Pinkove zvezde

'