AKTUELNO

Članice žirija svoje odluke preispituju međusobno i dogovaraju se kome će dati glas.

Stefan Rusimović je takmičar koji dolazi iz Titela. Stefan ima 20 godina i predstavio se pesmom Ljube Lukića "Ja sam ostavljen" i dobio četiri glasa stručnog žirija.

Foto: YouTube screenshot

Sasvim solidno je pevao momak. Sasvim korektno, pristojno. Intonirao je dobro, svaku reč sam razumeo što je jako važno - rekao je Šaban Šaulić.

Dragana Mirković je objasnila da je Zorica Brunclik dala svoj glas ovom takmičaru zato što joj je Dragana rekla tako.

Ona me je pitala "Dragana, da vratim dug?" i zato je ustala. Nije bilo tri stolice. Ja sad stvarno imam opterećenje, kao "Počeo je drugi krug i moraš da budeš stroga". To mi stvarno stoji ovde iznad glave. Ne mogu ja prema dečku kad je sasvim sasvim dobar. I hvala ti što si me podržala - rekla je Dragana Mirković.

Foto: YouTube screenshot

Mislim da si ti u prvom krugu za celu dužinu bio bolji. Mislim da je potpuno pogrešna pesma za tebe. Ti imaš snažan prodoran glas a ovo je jedna nežna pesma i mislim da ona za tebe nije. Imam pitanje za tebe, Dragana, zašto je on bio bolji od prošle devojke - upitala je Zorica Draganu koja je prethodnoj kandidatkinji dala svoj glas upravo zbog Zorice.

- Uopšte ne mislim da je on bolji. Ali meni definitivno stoji to iznad glave da sam ja u drugom krugu i prosto imam zadatak od Milana pa tako dalje redom da ja moram da budem najstrašnije stroga - rekla je Dragana i objasnila da nije bukvalno dobila zadatak.

Foto: YouTube screenshot

Stefan Rusimović je sa četiri glasa žirija dobio priliku da utisak popravi u baražnom delu emisije.

Autor: J. Vučić

#Dragana Mirković

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'