AKTUELNO

Anđeo iz prvog kruga zabrinuo je Mirkovićevu.

Sara Reljić (20) iz Beograda otvorila je drugi krug treće sezone "Pinkovih zvezda" pesmom "Robinja" od Lepe Brene.

Ona je dobila tri stolice, od Dragane Mirković, Maje Nikolić i Bore Đorđevića, dok su Šaban Šaulić i Zorica Brunclik odlučili da joj svoj glas ne daju.

Foto: YouTube screenshot

Bora i Maja, koji su prvi podigli stolice, odmah su pohvalili takmičarku, zamerivši joj na nesigurnosti u pojedinim delovima, dok je Dragana priznala da je malo falilo da ne podigne svoju stolicu.

- Moram da priznam da sam se uplašila na početku. Kad sam čula prvu strofu, pomislila sam "eto mene dole". Zamisli. To me najviše uplašilo - na prvom takmičaru da ostanem dole, ne bih sebi oprostila. Jako mi je drago što sam podigla stolicu, jer si se postavila na ono neko mesto na kom si bila u prvom krugu kada smo te izabrali i nazvali anđelom našim. Drago mi je jako što sam podigla stolicu, ali si me najstrašnije uplašila na početku, jer stvarno nije bilo dobro. Pretpostavljam da je to trema, mada sad već ne bi trebalo da je imaš - objasnila je Dragana.

Foto: YouTube screenshot

Zorica joj je čestitala što je ušla u drugi krug i priznala da je pratila da li ima tri stolice i da bi se podigla da je imala samo dve.

- Meni je bilo to vrlo nesigurno pevanje, pa sam se mučio i borio, a dosta je to i amaterski - rekao je Šaban, pa je takmičarka otkrila da je završila muzičku školu i da je imala veliku tremu.

Sara će ipak imati priliku za još jednu šansu pa će žiri posle pevanja u baražu odlučiti da li će da ide dalje.

Autor: V. T.

#Dragana Mirković

#Pinkove zvezde

#Takmičarka

'