AKTUELNO

U toku nastupa jedne od takmičarki, Zorica i Dara su se sukobile.

Tanja Nikolić Čukić ima 30 godina i dolazi iz Zaječara. Ona je nastupila pesmom ''Da l' ona zna'' koju u originalu izvodi Milena Vučić. Takmičarka je dobila tri glasa. Dragana Mirković je poslednja podigla svoju stolicu, pa Milan nije bio siguran da je u pitanju glas.

Foto: Printscreen

- Što nam ovo radiš? Ovo je glas - rekla je Dragana.

- Šta se ovde dešava - zanimalo je Maju koja se odmah podigla, a potom dodala:

- Priznaj da si podigla stolicu samo iz poštovanja prema Zorici Brunclik.

- Iskreno, jesam. Ali mi je drago što sam to uradila. A kada se sve ovo završi, ubiću te. Ti si mene fascinirala u prvom krugu. Zašto je sad ovo ispalo ovako? Imaš tako možan glas i baš mi je krivo što je ovako ispalo. Krivo mi je što si se ovako pevala - odbrusila je Dragana.

- Pusti me malo da uživam! Ovo je prvi put u istoriji da Dragana nije podigla svoju stolicu - našalio se Milan.

- Bravo ja! Uspela sam u životu! Svi ste srećni zbog toga, a ja sam tužna, ali spasila me je Zorica - objasnila je Dragana.

Foto: YouTube screenshot

- U prvom krugu smo ti zamerili što si bila atraktivno obučena. Meni je jedino razočarenje bilo što ti nisi bila u nošnji sada - počela je Zorica da komentariše, a Maja je prekinula.

- Nemoj me prekidati. Ja tebe ne prekidam. Molim te, šou program pravi kući, a mene ostavi na miru - savetovala je Brunclikova Maju.

- Ja nisam dao glas samo iz jednog razloga. Nisam razumeo prvi deo njenog pevanja. Malo mi je sve to paralo uši i šta da komentarišem nešto što ništa nisam razumeo. Možda neko bolje čuje, ali ja to nisam razumeo - kazao je Šaban.

- Ja se slažem, bez obzira što Zorica ima najbolje slušanje. Reći ću samo da šou program pravimo mi koji imamo dvadeset i kusur nagrada na festivalima. Mislim da od Zorice treba da učimo kako treba biti rijaliti igrač jer smo to videli na Farmi. Suština je da ovo nije bilo za tri stolice i žao mi je što je Dragana ustala - rekla je Maja.

- Mogu ja nešto da kažem? Ovo nije bilo za pet stolica, ovo je bilo za deset stolica. Ti si razvalila. Ovo je ono kako treba pevati rokenrol - rekao je Bora, a Zorica je ustala da ga poljubi.

Foto: YouTube screenshot

Takmičarka je zatražila od Maje Nikolić da joj otpeva ovu pesmu da čuje od nje kako to treba da zvuči.

Foto: YouTube screenshot

- Ako ove sekunde dobijem tekst pesme koju sam sada čula prvi ili drugi put u životu, nikad je nisam pevala, ja ću je otpevati - rekla je Nikolićeva, a potom zapevala.

- Da li je ovo za peticu - upitala je takmičarka žiri, a Zorica joj je pokazala da ćuti. Publika je nastavila da skandira Majine komentare.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

- Draga, ti imaš prava na svoje mišljenje, ali ovde sam ja žiri. Kada sam ja bila na takmičenjima, žiri je ocenjivao, a ja sam ćutala. Ako si videla, Dragana je ustala bez ubeđenja da si ti dobra - dodala je Maja.

- Moj savet. Ovo sada što si uradila, nije bilo u redu. Možeš da prihvatiš i ne moraš - rekao je Milan i ispratio takmičarku sa scene.

Autor: B. Radonić

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'