AKTUELNO

Na bini je prelepa jelka, dok su svuda po studiju zvezdice koje su doprinele prazničnoj atmosferi.

U večerašnjoj epizodi ''Pinkovih zvezda'' došlo je do malih promena kada su članovi žirija u pitanju, ali i sama scena Pinkovog studija je potpuno drugačija.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

- Kao što ste svi već upućeni, Dara je imala malih zdravstvenih problema. Dobro, ne baš malih, ali sve se završava kako treba. Biće sve u redu. Na žalost, Dara neće biti sa nama u narednih nekoliko emisija - kazao je Kalinić na samom početku emisije.

- Zbog toga smo morali da joj nađemo zamenu. Meni je jako drago što mogu da vam predstavim Maju Nikolić - rekao je Milan, a kada je pevačica podigla svoju stolicu, voditelj joj se zahvalio što je došla da uleša emisiju.

Foto: YouTube screenshot

- Meni je čast i zadovoljstvo. Ja sam sam do sada stalno bila sa vama i pratila pomno sve što se dešava zajedno sa Lazarom i Novakom. Prija mi ova promena i čast mi je sa ovako velikim pevačkim zvezdama mogu da učestvujem u šou programu. Mislim da se ovakva ekipa nalazi samo jednom - objasnila je Maja, a potom poručila Milanu:

- Moram da ti reći da sam ponosna na tebe. Borio si se muški i junački, obzirom da znam da si suptilan i nežan. Ja ću biti dobra i blaga. Ti si bio muškarac u nekim momentima, da sam taj deo više puta vraćala da odgledam ponovo. Bio si džentlmen, svaka ti čast. Ovo nije ulačenje, ja ovo stvarno mislim.

Milan se zahvalio Maji, a potom pozvao Draganu Mirković da im se pridruži. Maju je zanimalo da li je Dragana njegov omiljeni član žirija.

Foto: YouTube screenshot

- Dragana je među mojim omiljenijim članovima, da - rekao je voditelj uz širok osmeh.

Pevačica je posle toga pozdravila koleginicu Daru i poželela joj brz oporavak. Kalinić je potom pozvao Zoricu Brunclik da im se pridruži. Milan nije želeo da se publika odmah sazna ko je drugi novi član žirija, pa je potom pozvao prvo Šabana Šaulića.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

- Mislim da će vam konačno biti malo lakše sada u ovoj emisiji. Nećete više biti usamljeni - rekao je Milan kroz osmeh Šabanu, a potom najavio Boru Đorđevića.

- Imam iskustva, bio sam u prve dve sezone ove emisije član žirija i nadam se da ću se i u ovoj snaći - objasnio je Bora.

Foto: YouTube screenshot

Maju je zanimalo da li postoji elektirčna stolica, a Milan joj je objasnio da to ne postoji.

Pravila su se malo promenila. U svakoj emisiji drugog kruga predstaviće se 21 takmičar. Oni će u ovom krugu pevati samo jednu pesmu. U drugi krug iz svake emisije prolazi 15 takmičara. Budite uz televiziju Pink i portal Pink.rs i saznajte ko je prošao u drugi krug.

Autor: B. Radonić

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'