separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ZAMALO POKAZALA BRADAVICU: Sandra Afrika se zanela pevajući, pa se snimala iz ugla koji će vam zagolicati maštu! (VIDEO)


Atraktivna pevačica ne prestaje da mami uzdahe svojim provokativnim izdanjima, a o tome da joj ne padaju teško pažnja i pogledi fotografije govore više od hiljadu reči.


Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, poznata je po tome što uvek ode korak dalje sa svojim stajlingom. Mlada pevačica već godinama pali i žari po klubovima, pa je i ovog puta rešila da podeli sa svojim fanovima atmosferu sa jednog od nastupa. 

Autor: Spasić Nikola

Naime, ovog puta Sandra je pred svoju publiku izašla u majušnom belom korsetu koji je jedva izdržao njeno bujno poprsje. Oduševljenju nije bilo kraja, a Afrika je sa osmehom na licu uživala uz svoju publiku i mnogobrojne hitove. 

💪💪💪💪Umag..Club Planet TOP 💪💪💪

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on

Iako je su muškarci preovladavali, publika je ipak bila mešovita, što svedoči o tome da ne pleni samo svojim izgledom, već i energijom koju u sebi nosi. 

Kako je ovo veče izgledalo, a i kako je Sandra izgledala, možete videti u videu koji je ponosno okačila na svoj Instagram profil, a u kom je malo falilo da joj se vidi bradavica: 

Bravooooo Umag...Club Planet...volim vasss ❤😗😗😗❤

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on

A.Đ.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti