AKTUELNO

Aleksandra je procenila da takmičarka bolje peva zabavnu muziku.

Miona Jovanović dolazi iz Kragujevca i ima 16 godina. Ona se žiriju ''Pinkovih zvezda'' predstavila pesmom ''Neću kući'' koju u originalu izvodi Dara Bubamara.

Foto: YouTube screenshot

Zorica Brunclik je takmičarki dala glas za spas. Pored nje glas su dale i Dragana i Dara.

- Lomila sam se. Svi kandidati koje smo čuli... Mrtva trka između nje i ostalih. Čuje se da se ne baviš profesionalnim pevanjem. Greota je da čedna bića kao ti ne dobiju šansu - rekla je Zorica.

- Veoma je slatka - zaključio je Milan.

- Ja volim da vidim ovako mladu zvezdu kao ti. Ti si mlada i lepa i zgodna devojka i baš ti lepo stoji. Ona bi bila osveženje u narodnoj muzici - tvrdi Dragana.

- Lepo izgledaš i pevala si moju pesmu koja nije teška. Izgledaš fenomenalno i stvarno si simpatična - kazala je Dara.

Druga pesma za koju se odlučila takmičarka bila je ''Za nas kasno je'' koju u originalu izvodi Aleksandra Prijović. Zorica je spustila svoju stolicu, ali je glas takmičarki dao Šaban.

- Pošto su je nahvalili, greota bi bila da je ne pustimo u baraž. Ovu pesmu je otpevala je simpatično koliko je dovoljno za baraž - kazao je kralj narodne muzike.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

- Više ti leži zabavna muzika, ali prošla si u baraž, pa srećno u baražu - rekla je Aleksandra nakon što su zajedno otpevale pesmu ''Crni ples''.

- Sada sam sigurna da je dobro što je ušla u baraž. Mlada si i imaš vremena - rekla je Dragana.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'