AKTUELNO

Došao je umoran da se takmiči, pa je drugu priliku dobio u baražu.

Petar Cvetković iz Malošišta i ima 25 godina. On se predstavio pesmom ''Sjećaš li se one noći'' koju izvodi Haris Džinović.

Takmičaru su glas dale Dragana Mirković, Zorica Brunclik i Dara Bubamara.

- Ja sam se dvoumila da li da ti budem glas za spas ili zato što mi se tvoja boja dopala. Što se pesma bližila kraju to si više bio u falšu. Zaista imaš moćnu boju i vladaš pesmom. Čuje se da si umoran i zato to teško izlazi - rekla je Zorica.

Foto: YouTube screenshot

- Svaka mu čast što je iskren. Mogao je da kaže da je bolestan. Imaš glas kao kuća, sviđa mi se. Odlično si otpevao - iskrena je bila Dara.

- Isto mislimo sve tri. Moćan glas - kratka je bila Dragana.

Druga numera za koju se odlučio takmičar bila je pesma ''Daleko negde ko zna gde'' koju izvodi Slavko Banjac. Stanje se nije promenilo, Šaban i Aleksandra nisu dali svoj glas.

- Šta reći sem da je to lepa boja glasa, ali ništa drugo nije bilo dobro. Dosta nčisto. Izmučen glas se čuje. Nedovoljno je bilo da bih da dao svoj glas - kazao je Šaban.

- Slažem se. Boja je prelepa, retka. Šteta je neposvetiti se i nešto malo naučiti. Nije dovoljno samo imati dobru boju glasa. Nisi ostavio neki poseban utisak na mene - iskrena je bila Aleksandra.

Foto: YouTube screenshot

- Moćan glas, meni se dopada. Ali dobro, svi različito čujemo - prokomentarisala je Dara.

- Tvoja boja je pomalo mutna, da tako kažem. U nižim tonovima, tvoja boja bude još tamnija. Za niske tonove malo osmeha da bi se ona rasvetlila, veruj mi - savetovala je Dragana takmičara.

- Kako da ne, uz osmeh je boja odmah svetlija - složila se Aleksandra.

Foto: Printscreen

- Imaš vrlo specifičnu boju. Ja sada tebi dajem obećanje, ali da ga daš i ti meni. Ako u drugom krugu budeš došao isto ovako sa svirke i bude te baš briga bilo što ovde propuštaš drugu šansu, ja neću podići drugu stolicu. Nadam se da ćeš doći odmoran - zatražila Zorica od takmičara, a on je obećao da će to učiniti.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'