separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DOPISUJE SE SA PINKOVOM ZVEZDOM: Ceca Indiri Beriši poslala poruku zbog koje nije mogla da dođe sebi! (FOTO)


Folk zvezda uvek nađe vremena da pohvali i ohrabri kolege na početku karijere.


Talentovana pevačica Indira Beriša, koja je najpre svojim vokalom oduševila Balkan u "Pinkovim zvezdicama", a potom zahvaljujući glasovima članova stručnog žirija odnela pobedu u trećoj sezoni "Pinkovih zvezda", stekla je veliki broj fanova na društvenim mrežama, na kojim je prate i brojne muzičke zvezde, oduševljene njenim neospornim talentom. U redovima Indirinih pratilaca na Instagramu nalazi se i najveća balkanska folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, koja je do sada mnogo puta izrazila divljenje prema talentu, lepoti i vaspitanju devojke koja je osvojila Balkan, što je nije sprečilo da to učini ponovo.

Autor: Pink.rs

Dopisivanje na društvenoj mreži Instagram ovaj put započela je Indira, koja nije odolela a da ne prokomentariše novi Cecin selfi. Nakon što joj je u komentaru ostavila emotikone srca, usledio je odgovor folk dive, koja nije štedela komplimente na račun koleginice koja je tek na samom početku karijere.

Dušo lepa i talentovana - napisala joj je Ceca, što je sigurno bilo više nego dovoljno da joj ulepša dan i izmami osmeh.

Autor: Instagram

D. T.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti