AKTUELNO

Produkcija najpopularnijeg pevačkog takmičenja u regionu spremila je mnogo noviteta za drugi krug takmičenja.

Drugi krug Pinkovih zvezda samo što nije počeo, a u njemu se, osim voditeljke menjaju i dva člana žirija.

Pevačica Dara Bubamara, koja je pre nekoliko dana operisala slepo crevo, u drugom krugu najpopularnijeg muzičkog tamičenja u regionu više neće sedeti u crvenoj stolici, nego će na njeno mesto doći jedanko zanimljiva i intrigantna pevačica i bivša učesnica Farme, koja će je menjati dok se ne oporavi.

Foto: Printscreen Youtube

Radi se o Maji Niikolić, koja je poznata po svom izraženom temperamentu, ali i britkom jeziku, pa će provod uz nju biti zagarantovan!

Ali Dara nije jedina osoba koja odlazi iz crvene stolice tokom drugog kruga takmičenja.

Foto: Andrej Nihil

Na mesto Aleksandre Radović, na neko vreme, doći će neko ko se u prethodne dve sezone savršeno snalazio u ulozi člana stručnog žirija.

Bora Đorđević,  koji je bio član žirija tokom prve i druge sezone najpopularnijeg takmičenja za mlade pevačke talente, u dve epizode drugog kruga naći će se na Aleksandrinom mestu.

Foto: Printscreen

Ove promene sigurno obećavaju nezaoboravan šou, na kakav smo i navikli do sad kada je u pitanju ovaj format najgledanije televizije u regionu.

Foto: Printscreen Youtube

Pored brojnih iznenađenja, produkcija je uvela i nova pravila žiriranja, koja će, sasvim sigurno, publiku kraj malih ekrana ostaviti bez daha!

Ranije danas, portal Pink.rs pisao je da će na mesto Mie Borisavljević doći voditeljka iz Pinkovih zvezdica, Dušica Jakovljević, koja će sve do finala bodriti takmičare u bekstejdžu Pinkovog studija u Šimanovcima.

Autor: V. T.

#Aleksandra Radović

#Bora Đorđević | Bora Čorba

#Dara Bubamara

#Maja Nikolić

'