AKTUELNO

Na samom kraju došlo je do malog sukoba između Šaulića i Brunclikove.

Danijel Krstić je poslednji takmičar večeras u ''Pinkovim zvezdama'' koji se stručnom žiriju predstavio pesmom ''Dajte neku lošu'' koju u originalu izvodi Željko Samardžić. On ima 30 godina i dolazi iz Beograda.

Dragana, Zorica i Dara Bubamara dale su svoj glas. Brunclikova je pročitala da je takmičar administrator jedne poznate zvezde i njenih stranica na društvenim mrežama.

Foto: YouTube screenshot

- Je l' tebe plaćaju za to? Da? Dragana, Daro, je l' vi plaćate svoje? Ju! Nadam se da moji to nisu čuli. Isecite ovo - našalila se Zorica Bruncli.

- Podigla sam se zato što radiš za neku poznatu zvezdu, neću da me sutra neko pljune i kaže mi da ti to tako dobro radiš. Ali ti nisi nauio pesmu - dodala je Zorica.

Dara je istakla da se slaže sa Zoricom, a koleginica je zbog toga njoj poslala poljubac.

- Mene jako zanima kome si administrator - radoznala je bila Dara, ali Danijel nije hteo da joj kaže.

Druga numera za koju se odlučio takmičar bila je ''Drska žena plavo'' koju u originalu izvodi Željko Joksimović. Posle ove pesme stanje u žiriju se nije promenilo i takmičar je otišao u baraž.

- Nije to bilo baš kako teba. Prva pesma je bila baš loša. Imaš problem sa završetkom fraze. Moraš vežbati ukrase odvojeno. Druga kompozicija je bolja za tebe, ali opet isti propusti. Generalni utisak nije baš najsjajniji - kazala je Aleksandra.

Foto: YouTube screenshot

- Moraće zvezda sa kojom radiš da ti pomogne. Nedostaje ti vibrato na krajevima. Ništa mi ta melodija ne znači, ako nije otpevano kako treba - dodao je Šaban, dok su se Dara, Drgana i Zorica smejale.

- Korektno, što bi rekla Dragana. Izaberi pesmu u baražu u kojoj ćeš bolje otpevati krajeve - rekla je Dara.

Zorica je počela da komentariše, kada je Šaban nešto rekao.

- Nemoj da me prekidaš - rekla je Brunclikova, a potom dodala:

- Hajde da zadovoljim njega da ide da ruča. Srećno.

Foto: YouTube screenshot

- Ja uopšte nisam komentarisao tvoju priču, samo sam rekao ''Jao'', zato što sam promenio položaj pa me je žignulo. Šta je sad to? Kakve to veze ima - Šabanu nije bilo jasno zbog čega je Zorica spustila svoju stolicu.

Nakon toga, svi članovi žirija su bez reči spustili svoje stolice.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'