AKTUELNO

Ovo nije za pet - rekla je Dara, a ostali članovi žirija su se složili sa njom.

Zagorka Ćurčić večeras u ''Pinkovim zvezdama'' predstavila se pesmom ''Bruka'', Svetlane Ražnatović. Takmičarka dolazi iz Prokuplja i ima 29 godina. Svi članovi žirija podigli su svoje stolice.

- Ovo nije za pet - rekla je Dara, a ostali članovi žirija su se složili sa njom.

Foto: YouTube screenshot

- Iskreno, meni se nije dopalo kako si otpevala ovu pesmu, ali sam čula publiku, pa sam se podigla. Onda sam videla da ti to lepo malo levo, malo desno - rekla je Dara kroz smeh aludirajući na njen provokativan ples.

- Kao i vi - odgovorila je takmičarka.

- Možda i malo previše, iskreno - rekla je Dara.

- Da se smirim malo - upitala je Zagorka pevačicu.

- Da, malo da se smiriš, jer nije mi se dopalo tvoje pevanje i to igranje neće da te spasi - objasnila je Dara.

Ostali članovi žirija složili su se da takmičarka treba da peva drugu pesmu i Zagorka nije bila za pet stolica.

Druga pesma je bila ''Lek za spavanje'' koju u originalu izvodi Seka Aleksić. Svi su spustili stolice osim Dragane Mirković, a Dara je zvala pevačicu da i ona siđe dole. Zagorka nije prošla ni u baraž.

- Dara je toliko pooštrila kriterijume da mislim da ni mene ne bi pustila da prođem. Šta ti bi u drugoj pesmi? Ti si se posvađala sama sa ovom pesmom. Šta ti bi da odabereš ovu pesmu - rekla je Zorica.

- Ja sam u biografiji nagovestila da nisam muzički obrazovana. Volela bih da sam bar došla do baraža. Daro, promeni odluku. Nemoj biti zlopamtilo - istakla je takmičarka.

Foto: YouTube screenshot

- Ako će te to usrećiti, promeniću. Bilo je situacija kada se meni neki takmičar dopao, a drugima nije. Što to sada znači da sam ja pooštrila kriterijume - rekla je Dara.

- Ja sam u baražu htela da pevam pesmu Aleksandre Radović - kazala je Zagorka.

Zorica je zatražila od takmičarke da otpeva sada tu pesmu. Dok je takmičarka pevala, Dara je ponovo spustila stolicu. Zorica je bila zatečena.Takmičarku je zanimalo da li se Dara spustila zato što je pevala Aleksandrinu pesmu.

- Ne znaš da pevaš, ni izgledaš lepo, nećeš biti nikada zvezda i još si bezobrazna. Ja ne mogu da veruješ. Aleksandra ima sjajne pesme i sjajan vokal. Ja nikada nisam rekla nikada ništa loše za Aleksandrine pesme i njeno pevanje. Nisu mi se dopali samo neki njeni komenatri - oštra je bila Dara.

- Neću uopšte da se bavim ovim. Svako od nas ima prava da kaže šta misli o pevanju nekog kanidata. Hajde da prestanemo da se igramo dece. Nema tu mnogo filozofije. Ti stvarno loše pevaš. Treba mnogo da radiš na sebi. Ti imaš problem sa vokalom. Samo vazduh izlazi. Bilo je mučno slušati to u nekim trenucima - odbrusila je Aleksandra.

Foto: YouTube screenshot

- Ti nemaš poštovanja prema nama. Nema potrebe za takvim komentarima, čemu to zbog Aleksandre - nastavila je Dara.

- Mislim da kritike treba da prihvatiš jer su dobronamerne - posavetovala je Dragana takmičarku.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'