AKTUELNO

Pavle Dejanić ostvario je svoj san zahvaljujući frontmenu "Riblje čorbe".

Superfinalista prve sezone "Pinkovih zvezda" Pavle Dejanić nastavio je da niže profesionalne uspehe i nakon učešća u muzičkom takmičenju Televizije Pink, a sada mu se smeši još jedan u nizu - njemu je pripala čast da snimi duetsku pesmu sa čuvenim rok sastavom "Riblja čorba", zbog čega je neizmerno srećan.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Bora mi je već dva puta ostvario san - prvi put kad sam pevao sa njim na Ušću pred 100.000 ljudi, a pesma "Tamna strana medalje" je san broj dva - priznao je Dejanić, koji je otkrio da je njihov duet "Tamna strana medalje", za koji su snimili i spot, proizvod velikog poštovanja i ljubavi između njega i Bore.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pesma je ludi rokenrol i svojevrsna kritika društva - pevamo o svemu što ne treba i kako ne treba, ili što smo se obojica složili, pesmom smo dali počast za pošast - objasnio je on.

Kako nam je otkrio, publiku očekuje spektakularan spot u kojem će biti prikazan boks meč velikana i poletarca, a snimanju su prisustvovali i svi članovi "Riblje čorbe", koji su, kako Dejanić navodi, maestralno odsvirali pesmu u studiju.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pinkova zvezda je tokom ekranizacije svog novog singla imala i veliku podršku Bokserskog saveza Srbije i Vase Bakočevića, MMA legende, a ko će u ovom muzičkom boks meču odneti pobedu, saznaćemo vrlo brzo.

Pink.rs

#Bora Đorđević | Bora Čorba

#Pavle Dejanić

#Pinkove zvezde

#Zvezde

#pevač

'