AKTUELNO

Prema odluci publike, pobedu je odneo Ismail Delija, dok je Indira Beriša proglašena pobednicom od strane stručnog žirija.

Sinoć je u spektakularnom superfinalu "Pinkovih zvezda" od deset najboljih izabran pobednik najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu. Nakon deset meseci fenomenalnih nastupa svih učesnika, publika je SMS glasovima odlučila da laskavu titulu treće "Pinkove zvezde" ponese Ismail Delija.

Foto: Pink.rs

Šarmantni petnaestogodišnjak iz Nikšića, koji se najbolje se pokazao u pesmama Šabana Šaulića, u intervjuu za Pink.rs sumirao je u utiske iz muzičkog šou programa, a otkrio je i da nije ni sanjao da će pobediti.

Nisam ni sanjao da ću biti pobednik. Mislio sam da ću stići do polufinala, a dalje ne. Mnogo sam srećan što sam pobedio, a "Pinkove zvezde" ću osim po pobedi, pamtiti i po prijateljstvima koje sam stekao. Iskreno, ja sam mislio da će Marko Stolić da pobedi, kad smo bili nas dvojica na kraju. Nisam očekivao da ću ja pobediti. U tom trenutku proglašenja pobednika mi nije bilo dobro, srce mi je lupalo kao ludo, baš sam imao tremu - iskren je bio Delija

Foto: TV Pink Printscreen

Poruke podrške, a sad već i čestitke pristižu sa svih strana, a Ismail je otkrio i svoje planove za budućnost.

- Još uvek nisam otvorio poruke na Fejsbuku ni na Instagramu, nisam stigao. Ali znam da je stiglo dosta poruka jer mi je telefon zablokirao. Moji planovi za dalje su prvo da završim školu i fakultet, pa onda pevanje - rekao je pobednik "Pinkovih zvezda".

Pročitajte još: ON UBIJA! Ismail BRILJIRAO U SAMOJ ZAVRŠNICI! (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Moj favorit je bila Indira Beriša. Ona mi je jako dobra drugarica, ali bez obzira na to, peva mnogo dobro - rekao je Ismail.

Pobednika treće sezone "Pinkovih zvezda" publika je upoznala i zavolela u prvoj sezoni "Pinkovih zvezdica", a iako je i tamo imao zapažen uspeh i stigao do polufinala, Ismail Delija je samokritičan i smatra da tad nije pokazao sve što ume.

- U "Pinkovim zvezdicama" se nisam snašao dobro zato što meni ne leže zabavne pesme tako dobro kao narodne. Ali borio sam se i tamo i stigao do polufinala, što je za mene veliki uspeh. I ono što je dobro jeste da sam naučio da pevam i zabavnu muziku, a to je dobro, jer se i to traži. Što se tiče treme, uvek sam je imao pre nego što počnem da pevam, čim zapevam, trema nestane.

Omiljeni članovi žirija meni su Šaban i Maja! Svi su me hvalili, ali oni su mi najdraži - rekao je Ismail Delija za Pink.rs.

Članovi stručnog žirija izglasali su svog pobednika, a to je talentovana Indira Beriša. Indira je tokom takmičenja dobijala samo reči hvale od članova stručnog žirija, a tokom ovog takmičenja Indira osvojila srca svih, čemu svedoče i brojne fan stranice koje joj pružaju podršku i prate njen rad.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam očekivala pobedu stručnog žirija. Malo sam se i razočarala kad sam ispala u drugom preseku, nadala sam se da ću biti u top tri. Ali dobro. Onda kad je Milan rekao da će biti još jedan pobednik, nisam očekivala uopšte da ću to biti ja - rekla je Indira Beriša.

Pročitajte još: Indira se TRANSFORMISALA pa otpevala Cecinu pesmu, a FOLK DIVA JOJ POSLALA PORUKU! (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Ona je, baš kao i Ismail, sreću okušala prvo u "Zvezdicama", ali u drugoj sezoni, gde je bila jedan od superfinalista.

- Ismailu sam čestitala pobedu odmah, mnogo mi je drago što je pobedio. Mi se družimo od početka i sigurno ćemo ostati u kontatku i nastaviti druženje.

Na samom početku sam se pribojavala komentara žirija „Pinkovih zvezda“. I pored toga što sam u Zvezdicama imala dobar plasman, nije mi bilo svejedno kad je trebalo da zapevam pred žirijem u Zvezdama. Iskreno, najviše sam se plašila Šabanovih komentara, on je jako uspešan u svom poslu. Ja do tad nisam pevala narodnu muziku i onda kad sam počela, baš me je zanimalo šta će mi reći Šaban - rekla je Indira i dodala:

Autor: J. Vučić

#Indira Beriša

#Intervju

#Ismail Delija

#Pinkove zvezde

#Superfinale

#Takmičenje

'