AKTUELNO

Svi su ishvalili talentovanu Indiru.

Mlada Indira Beriša (16), koja je pokupila simpatije publike tokom prošlogodišnjeg učešća u "Pinkovim zvezdicama" uspela je da se izbori i među starijima i da ponovo dođe do superfinala, ovog puta "Pinkovih zvezda".

Foto: Pink.rs

Nju su brzo zavoleli i članovi žirija koji su ocenjivali mlade zvezde 10 meseci, jer njenom glasu niko nije mogao da odoli.

Indira je bez problema prolazila iz jednog u drugi krug i nijednom nije završila u baražu.

Foto: TV Pink Printscreen

Večeras je pred novim članovima žirija otpevala pesmu "Bolje moglo je" od Adila Maksutovića, posle koje je usledio gromoglasan aplauz publike i uzvici "Indira, mi te volimo", pa je Milan zamerio obožavaocima da Indira nije mogla dobro da čuje od njihovog navijanja.

- Njoj ne može niko da smeta, ona ubija. Isto kao i Melika, vas dve ste savršene - rekao je Handanović.

Foto: TV Pink Printscreen

- Odlično, ja nemam drugi komentar - bio je kratak Obradović.

- Ti si potpuno u skladu sa svojim godinama. Sve si prilagodila. Imaš divan glas, bila si fantastična - pohvalila ju je Lea.

Foto: TV Pink Printscreen

- Lea je rekla jednu tačnu stvar. Devojko, divno pevaš, ja sam pojačao maksimalno. Jedina moja zamerka jesta da kad izađeš sama na scenu, ti moraš da nosiš sve. Ne možeš baš da dođeš u ravnom na scenu, jer ona traži malo više, malo glamura - morao je da istakne Vidić.

- Ona je odlično izvela ovu Adilovu pesmu. I ona i Melika su se usudile da pevaju muške pesme, što je teško i što dokazuje da je ona galsovna bomba. Pred njom je budućnost i karijera. Glasaću za tebe, ti si moj favorit - otkrila je Dragana Tripić.

Za Indiru možete glasati tako što ćete poslati SMS poruku na jedan od brojeva iz donje tabele tako što ćete umesto X napisati broj 16.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: V. T.

#Bane Obradović

#Damir Handanović

#Dragana Tripić

#Indira Beriša

#Lea Kiš Jokić

#Pinkove zvezde

#Saša Vidić

'