AKTUELNO

Mladi Novosađanin je održao mini koncert na velikoj sceni u Šimanovcima.

Šarmantni Andrej Dorić (22), koji je zahvaljujući emotivnim interpretacijama uspeo da se izbori za svoje mesto u superfinalu "Pinkovih zvezda", u superfinalu je odlučio da otpeva pesmu "Moja zemlja" od Amadeus benda.

Foto: TV Pink Printscreen

Njega su često poredili sa Tošetom Proeskim zbog toga što malo liči na njega i zbog boje glasa koja je slična boji pokojnog makedonskog pevača.

On je čak jednom i otpevao Tošetovu pesmu, a sada je i scenskim nastupom oduševio žiri u novom sastavu. Pored njega na sceni je bio ceo bend s kojim on nastupa, a burići na sceni su goreli sve vreme, pa je sve u publici uspeo da podigne na noge.

Foto: TV Pink Printscreen

- Neosporno je ti rasturaš kako pevaš. Ova interpretacija od Amadeus benda prikladnija je za neki Dan republike nego za superfinale. Ti sa svojom energijom trebalo je da izađeš i da nas oboriš - iskritikovala ga je Dragana Tripić.

- Dobar si. Toliko - bio je sažet Sale Obradović.

- Meni se to sve dopalo, odlično ste to odradili, izgledalo je svetski. Ceo doživljaj je bio fantastičan - prokomentarisala je Lea.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kada je vatra buknula, mislio sam da će biti Ramštajn. Ti si dobar pevač. Ja bih jedino izabrao drugu pesmu, ali si ti ovo dobro izveo - rekao je Handanović.

- Jako je lepo da si ti ovu srpsku zastavu stavio na scenu i što si patriota - počeo je Vidić, ali je prekinut.

Foto: TV Pink Printscreen

- A, šta, mi nismo patriote. Ja sam rekla da ova pesma priliči Danu republike. Ja sam novinar i ja bi trebalo da stvaljam u usta reči - usprotivila se Dragana.

- Pa ti stavljaj šta hoćeš u usta - kratko joj je odgovorio Vidić i ishvalio Andreja.

Za Andreja možete glasati tako što ćete poslati SMS poruku na jedan od brojeva iz donje tabele tako što ćete umesto X napisati broj 13.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: V. T.

#Andrej Dorić

#Bane Obradović

#Damir Handanović

#Dragana Tripić

#Lea Kiš Jokić

#Pinkove zvezde

#Saša Vidić

'