AKTUELNO

Novom žiriju se mnogo svideo nastup mlade Obrenovčanke.

Atraktivna crnka iz Obrenovca Zorana Stefanov odlučila je da u superfinalu otpeva pesmu "Zauzeto", koju pevaju Ministarke i potpuno se transformisala tako da liči na Editu Aradinović.

Foto: Pink.rs

Ona je odmah čim se prvi put pojavila na sceni "Pinkovih zvezda" pokazala da je veoma slobodna na sceni, čime je kupila ceo petočlani žiri.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova dvadesetjednogodišnjakinja otišla je u svojoj smelosti čak i toliko daleko da je pitala Milana Kalinića u jednoj epizodi i da li bi voleo da se ona uda za njega, ali se voditelj snašao i rekao da je "to mesto već zauzeto".

- Ja sam oduševljen kako ona izgleda. Peva pesmu za koju nikad nisam čuo. Handanović mi je rekao da Dragana Mirković peva ovu pesmu, a da je ona ovako izgledala kao Zorana, bila bi na MTV - rekao je Saša Vidić.

Foto: Pink.rs

- Od mene imaš da, zeleno svetlo. Glasam za tebe - rekao je kratko Damir.

- Slatka je, lepo je otpevala ovu pesmu. Moderno, u njenom stilu i, što bi Čola rekao, "ne bih ja tu ništa dir'o" - rekla joj je Dragana Tripić.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti si pokazala mnogo i mogla bi lagano da nastupaš sa Ministarkama. Navijamo za tebe i samo napred - prokometarisala je Lea.

- Odlična si, i stajlin i sve je super - bio je kratak Obradović.

Za Zoranu možete glasati tako što ćete poslati SMS poruku na jedan od brojeva iz donje tabele tako što ćete umesto X napisati broj 5.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: V. T.

#Bane Obradović

#Damir Handanović

#Dragana Tripić

#Lea Kiš Jokić

#Pinkove zvezde

#Saša Vidić

#Zorana Stefanov

'