AKTUELNO

Svojim moćnim glasom uspeo je da oduševi i novi žiri.

Talentovani Ismail Delija koji je tokom cele treće sezone "Pinkovih zvezda" birao veoma teške pesme, uspeo je da osvoji sve članove žirija Pinkovih zvezda svojim snažnim vokalom.

Foto: Pink.rs

Šarmantni petnaestogodišnjak najbolje se pokazao u pesmama Šabana Šaulića, pa mu je kralj narodne muzike jednom prilikom rekao da ni on u njegovim godinama nije mogao tako da peva.

Foto: TV Pink Printscreen

U superfinalu mladi Nikšićanin odlučio je da otpeva pesmu "Kralj boema", koju u originalu peva njegov idol Šaban Šaulić.

Foto: Pink.rs

- Svaka čast za 15 glas. Ti još mutiraš i to tek treba da bude dobro. Samo se pazi da te ne uhvati kafana, jer pevaš te kafanske pesme - rekao mu je Saša Obradović.

- Treba da pita Vidića, jer je on uz ovu pesmu poslednjih 500 evra lepio na čelo. "Kralj propadanja" i od Rokvića "Med i slatko grožđe" - otkrio je Handanović.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kad je on zapevao, nije me bilo briga kakav mu je stajling. Rasturaš kako pevaš - rekao je Saša Vidić, a Handanović mu obećao saradnju sa svima njima.

- Neosporno je da on super peva, da iznosi te trilere Šabanove. Odličan je. Dečko peva pa rastura, ali mene kao novinara nešto drugo interesuje. Da kažeš ti svojoj publici šta si radio u Vladi Crne Gore pre nekoliko dana - pitala je Dragana Tripić, a Ismail je rekao samo da je bio na sastanku, ali se poprilično preznojio i zbunio.

Foto: TV Pink Printscreen

- Meni je drago što si ti tako skroman, ostani takav, puno sreće ti želim - rekla je Lea.

Za Ismaila možete glasati tako što ćete poslati SMS poruku na jedan od brojeva iz donje tabele tako što ćete umesto X napisati broj 4.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: V. T.

#Bane Obradović

#Damir Handanović

#Dragana Tripić

#Ismail Delija

#Lea Kiš Jokić

#Pinkove zvezde

#Saša Vidić

'