AKTUELNO

Šesnaestogodišnja Milica otpevala je pesmu oko koje je krenula rasprava.

Mlada pevačica Milica Jokić (16) uspela je već svojim prvim nastupom da kupi petočlani žiri "Pinkovih zvezda" svojim moćnim glasom.

Od tada je bez problema, sa svih pet stolica i u svim duelima, prolazila iz kruga u krug, jer niko nije mogao da joj nađe manu.

Foto: Pink.rs

Večeras, u superfinalu, ona je pred novi žiri izašla sa pesmom "Sledeća", koju u originalu peva Aleksandra Prijović.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim toga, Milica se izdvojila i kao miljenica Šabana Šaulića, što kralj narodne muzike nije skrivao, pa joj je u jednom trenutku obećao i pesmu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Meni se dopada kako izgleda, prvo što peva jednu pesmu koja je nežna, tužna. Jedino što igrači nisu bili stilski uklopljeni - rekao je Saša Vidić.

- Niko od nas pet ne zna koja je ova pesma. Trebala si nešto staro. Znam da ti fantastično pevaš, samo je trebalo da izabereš drugačiju pesmu da ti nas sve digneš ovde - prokomentarisala je Dragana Tripić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Negde se slažem sa Draganom, a ne znam samo kako Saša Vidić ne zna ovu pesmu kad radi s Aleksandrom. Trebalo je samo malo energičnije da pevaš - rekao je Handanović, pa je posavetovao Sašu da treba da čuje pesme da zna da izabere stajlinge.

- To je sramota što ne znaš pesmu Saša - dobacila je i Dragana Tripić, ali kreator nije reagovao.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pesma nije hit, ali od večeras će biti hit - rekao je Obradović.

Za Milicu možete glasati tako što ćete poslati SMS poruku na jedan od brojeva iz donje tabele tako što ćete umesto X napisati broj 3.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: V. T.

#Bane Obradović

#Damir Handanović

#Dragana Tripić

#Lea Kiš Jokić

#Milica Jokić

#Pinkove zvezde

#Saša Vidić

'