AKTUELNO

Nastup atraktivne Sare dopao se svima.

Večeras je prva nastupila Sara Reljić (21) sa pesmom "Sviđa mi se tvoja devojka", koju u originalu izvodi Seka Aleksić.

Atraktivna plavokosa Beograđanka odmah se izdvojila svojim izgledom među ostalim kandidatima, a onda je iz emisije u emisiju sve više pevački napredovala i dokazala da zaslužuje mesto u superfinalu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sara je publiku, osim pevanjem, uspela da osvoji i svojim drugim talentima - pokazala se veoma dobro u trbušnom plesu, a u poslednjih nekoliko nastupa dokazala je da ume i da glumi na sceni.

- Jedva čekam da čujem komentar moje drage Dragane Tripić, koja uvek ima neke zamerke, a meni si ti super - rekla je Lea Kiš, odmah posle Damira, koji je samo kratko pohvalio Saru.

- Pevaš pesmu moje drugarice Seke i izgledaš kao bomba, ništa ja tu ne bih menjao - rekao je Saša Vidić.

- Ja Saru znam kad je bila u školi pevanja. Ovo je bilo fantastično i sviđa mi se i nastup i sve, ali ja znam da ona može još više - rekao je Sale Obradović.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sara je prava mala džepna Venera. Izabrala je pesmu koja joj leži, energična je, izabrala je dobar stajling. Samo tako, Sarice, pred tobom je sjajna karijera - prokomentarisala je Dragana Tripić.

Za Saru možete glasati tako što ćete poslati SMS poruku na jedan od brojeva iz donje tabele tako što ćete umesto X napisati broj 1.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: V. T.

#Bane Obradović

#Damir Handanović

#Dragana Tripić

#Lea Kiš Jokić

#Pinkove zvezde

#Sara Reljić

#Saša Vidić

'