AKTUELNO

Milan Kalinić je odmah predstavio nove članove žirija.

Posle nekoliko finalnih večeri, u kojima je publika izabrala 10 najboljih, došao je red da najtalentovanije mlade pevačke nade iz regiona ukrste svoje glasove u superfinalu.

Večeras će za vas u "Pinkovim zvezdama" pevati Sara Reljić, Milica Jokić, Ismail Delija, Zorana Stefanov, Andrijana Radonjić, Bogdan Martinović, Melika Moranjkić, Andrej Dorić, Marko Stolić i Indira Beriša.

Foto: TV Pink Printscreen

Na vama je da svojim SMS glasovima izaberete pobednika treće sezone, koja je bila najnapetija do sada.

Dragana Mirković, Zorica Brunclik, Daba Bubabamara, Maja Nikolić i Šaban Šaulić birali su sve do polufinala najbolje, a nakon toga je odlučivala publika.

Foto: TvPink Printscreen

Milan Kalinić je odmah na početku zaintrigirao sve najavivši iznenađenje na crvenim stolicama, a onda je saopštio da petočlani žiri u superfinalu čine voditeljka Lea Kiš, novinarka Dragana Tripić, kompozitor Damir Handanović, kreator Saša Vidić i estradni menadžer Sale Obradović.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana Tripić već ima iskustva u žiriranju i poznata je po svojoj strogosti, ali i iskrenosti, a i Handanović je već bio u crvenoj stolici kad je u jednoj epizodi menjao Šabana i tom prilikom nimalo nije štedeo kandidate.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Saša Vidić je poznat kao neko ko nema dlake na jeziku i fokusiraće se na stajling takmičara, dok će Obradović fantastičnoj desetorci deliti savete iz svoje struke i svog ugla.

Foto: Printscreen Youtube

Voditeljka Lea Kiš, koja će sutra sve superfinaliste i pobednika ugostiti u svojoj emisiji "Nedeljno popodne", takođe će iz svog ugla komentarisati i savetovati pevače koji su uspeli da dođu do same završnice.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostanite uz televiziju Pink, jer se spektakl koji sledi ne propušta, i glasajte za svoje favorite, pošto su linije sve vreme otvorene.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: V. T.

#Bane Obradović

#Damir Handanović

#Dragana Tripić

#Lea Kiš Jokić

#Milan Kalinić

#Pinkove zvezde

#Saša Vidić

'