AKTUELNO

Superfinalisti će se potruditi da studiju naprave atmosferu za pamćenje, a upravo vi, draga publiko, imaćete priliku da ih pitate sve što vas zanima.

Emisija koja je postala vaša tradicija, "Nedeljno popodne", autorke i voditeljke Lee Kiš Jokić, ovog puta emitovaće se uživo od 16 časova na kanalu Televizije Pink i to sa posebnim povodom.

Foto: Pink.rs

Naime, kako će u subotu, u spektakularnom superfinalu najpopularnijeg takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezde", region izglasati najboljeg, Lea će odmah sutradan, u nedelju, ugostiti svih deset superfinalista, koji su kroz takmičenje osvojili srca publike.

Indira Beriša, Milica Jokić, Melika Moranjkić, Sara Reljić, Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Ismail Delija, Andrej Dorić, Marko Stolić i Bogdan Martinović će se potruditi da studiju naprave atmosferu za pamćenje, a upravo vi, draga publiko, imaćete priliku da ih pitate sve što vas zanima.

Foto: Pink.rs

U nedelju će se moja emisija "Nedeljno popodne" emitovati uživo, a velika mi je čast što ću ugostiti talentovane mlade ljude, superfinaliste "Pinkovih zvezda". Takođe, gledaoci, koji su im pružali podršku svih ovih deset meseci, moći će da se uključe u program i da superfinalistima, ali i pobedniku, ili pobednici, postave pitanja. Dakle, kroz emisiju će gledaoci imati priliku da vide i retrospektivu ove sezone "Pinkovih zvezda", a sa druge strane, čućemo i glas naroda - rekla je Lea Kiš Jokić.

Foto: TvPink Printscreen

Naši briljantni superfinalisti su spremni, a budite i vi, jer se ove subote bira nova Pinkova zvezda.

Ko će poneti titulu najboljeg među jednakima, odlučujete upravo vi, zato glasajte, jer su linije sve vreme otvorene.

Foto: TV Pink

Nakon što u subotu, 8. jula, u velikom superfinalu najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, izaberete novu Pinkovu zvezdu, ostanite uz jednu od najgledanijih emisija, "Nedeljno popodne", u nedelju, 9. jula od 16 časova, samo na Televiziji Pink.

Autor: M. Đ.

#Andrej Dorić

#Andrijana Radonjić

#Bogdan Martinović

#Indira Beriša

#Ismail Delija

#Lea Kiš Jokić

#Marko Stolić

#Melika Moranjkić

#Milica Jokić

#Pinkove zvezde

#Sara Reljić

#Superfinale

#Zorana Stefanov

'