AKTUELNO

Ne propustite spektakularnu završnicu najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu.

Posle deset meseci velike borbe, 40 emisija, skoro 170 kandidata koji su prošli audicije, došlo je vreme da region dobije pobednika treće sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezde".

Ova sezona donela je neke novine, bili smo svedoci sukoba među članovima žirija, ali i neverovatnih muzičkih talenata koji su osvojili Balkan.

Foto: TV Pink

Od ove, treće sezone, gledaoci su se upoznali sa potpuno novim žirijem u odnosu na prethodne sezone.

Tu čast da ocenjuju mlade pevačke nade, ali i da im daju savete i pokoju kritiku, imali su Dragana Mirković, Zorica Brunclik, Dara Bubamara, Aleksandra Radović i Šaban Šaulić.

Foto: YouTube screenshot

Nakon Aleksandrinog odlaska, na njeno mesto došla je kontroverzna Maja Nikolić, a u crvenim stolicama su se kroz nekoliko emisija, kao gostujući članovi žirija, našli i Radiša Trajković Đani, Željko Šašić i Miroljub Aranđelović Kemiš.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Printscreen Youtube

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je proteklih deset meseci morao da donese teške odluke, a od polufinala, samo vi ste birali ko će proći dalje. Milionski auditorijum širom regiona, ali i Evrope, izabrao je deset veličanstvenih superfinalista koji će večeras dati sve od sebe u poslednjoj borbi za titulu najboljeg, a za sam kraj produkcija Televizije Pink priredila je iznenađenje koje će šokirati sve!

Naime, u crvenim stolicama će se naći potpuno novi, specijalni žiri koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Imena se još uvek drže u strogoj tajnosti, a ko će večeras svojim komentarima izazvati lavinu reakcija saznaćete u, po svemu posebnom i spektakularnom superfinalu "Pinkovih zvezda", o kojem će pričati Balkan!

Foto: Pixabay/Pink.rs

Ne propustite superfinale najpopularnijeg muzičkog takmičenja večeras posle 21:30 sati na Televiziji Pink, a sve detalje o takmičarima, pesmama, članovima žirija, atmosferi u studiju i bekstejdžu pratite na portalu Pinkovezvezde.rs i Pink.rs.

U nastavku pogledajte ko će se večeras predstaviti milionskom auditorijumu:

Sara Reljić

Dvedesetogodišnja Sara osvojila je sve svojom nežnom pojavom i glasom, a pokazala je da se podjednako dobro snalazi u brzim pesmama, kao i u baladama. Međutim, kako je takmičenje odmicalo, Sara je pokazala da zrači i neverovatnim seksepilom, zbog čega je osvojila nakonost publike.

Ukoliko je upravo Sara vaš favorit, glasajte za nju tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 1 na broj zemlje iz koje glasate.

Foto: Pink.rs

Milica Jokić

Ova Beograđanka ima samo 16 godina, ali je svojim kristalnim glasom uspela da potpuno obori s nogu kako žiri, tako i milionski auditorijum. Pokazala je da se odlično snalazi i u pop muzici, ali je, prema rečima mnogih, neprikosnovena u narodnoj.

Ukoliko je upravo Milica vaš favorit, glasajte za nju tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 3 na broj zemlje iz koje glasate.

Foto: Pink.rs

Ismail Delija

Nikšićanin je publici dobro poznat, jer je učestvovao u najpopularnijem dečijem muzičkom takmičenju, "Pinkove zvezdice", a ove godine oduševio je svojim glasom ceo region upravo u "Pinkovim zvezdama". Zbog njegovih vokalnih sposobnosti i načina pevanja, mnogi su ga nazvali naslednikom kralja narodne muzike, Šabana Šaulića.

Ukoliko je upravo Ismail vaš favorit, glasajte za njega tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 4 na broj zemlje iz koje glasate.

Foto: Pink.rs

Zorana Stefanov

Ova atraktivna crnka oduševila je svojim izgledom, ali i glasom, žiri, ali i publiku. Postala je poznata po svojoj kovrdžavoj kosi, sa "frcoklom", kako ju je nazvala Zorica Brunclik. Zorana se tokom takmičenja pronašla u brzim pesmama, a šta je spremila za superfinale, saznaćemo ove subote.

Ukoliko je upravo Zorana vaš favorit, glasajte za nju tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 5 na broj zemlje iz koje glasate.

Foto: Pink.rs

Andrijana Radonjić

Ona se takmičila zajedno sa tatom, a za razliku od njega, obezbedila je svoje mesto u superfinalu. Andrijana je tokom takmičenja pevački napredovala, ali se i osmelila i u poslednjim emisijama pokazala seksi izdanja.

Ukoliko je upravo Andrijana vaš favorit, glasajte za nju tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 7 na broj zemlje iz koje glasate.

Foto: Pink.rs

Bogdan Martinović

Stomatolog iz Beograda pokazao je neverovatne vokalne sposobnosti, te se žiri tokom čitave sezone često šalio da bi mu dozvolio da im vadi zube bez anestezije dok im peva. Bogdan je pokazao da je podjednako dobar i u pop, ali i folk muzici, te se potpuno zasluženo našao u velikom superfinalu.

Ukoliko je upravo Bogdan vaš favorit, glasajte za njega tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 11 na broj zemlje iz koje glasate.

Foto: Pink.rs

Melika Moranjkić

Da je Srebrenik rasadnik talenata, dokaz je i Melika, koja je već u prvom krugu podigla žiri na noge i dobila ovacije u studiju. Ona je za ovih deset meseci pokazala da njen glas nema granice, zbog čega važi za favorita za pobedu.

Ukoliko je upravo Melika vaš favorit, glasajte za nju tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 12 na broj zemlje iz koje glasate.

Foto: Pink.rs

Andrej Dorić

Ovog Novosađanina su često kroz takmičenje poredili sa Tošetom Proeskim, a svojim glasom uspeo je da oduševi milionski auditorijum. Andrej je dokazao da, osim bladama, odlično vlada i rok pesmama, a mesto u superfinalu zaslužio je i odličnim scenskim nastupima.

Ukoliko je upravo Andrej vaš favorit, glasajte za njega tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 13 na broj zemlje iz koje glasate.

Foto: Pink.rs

Marko Stolić

Marko je zbog svog izgleda, oblačenja i naravno, glasa, obezbedio prolaz u superfinale i stekao armiju fanova. Svojim pevanjem zaslužio je da ga upravo Šaban Šaulić nazove Supermenom, a ovaj nadimak pratio ga je tokom celog takmičenja.

Ukoliko je upravo Marko vaš favorit, glasajte za njega tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 14 na broj zemlje iz koje glasate.

Foto: Pink.rs

Indira Beriša

Indiru je milionsku auditorijum upoznao prošle godine u "Pinkovim zvezdicama", kada je stigla do superfinala, a i u "Pinkovim zvezdama" je postigla isti uspeh. Uspela je da svaki put naježi žiri, a Zorica Brunclik je nekoliko puta hvalila njeno emotivno pevanje, govoreći da peva kao da je preživela sve boli ovog sveta. Ostaje da vidimo šta je ova devojčica anđeoskog glasa spremila za veliko superfinale.

Ukoliko je upravo Indira vaš favorit, glasajte za nju tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 16 na broj zemlje iz koje glasate.

Foto: Pink.rs

Naši briljantni superfinalisti su spremni, a budite i vi, jer se večeras bira nova Pinkova zvezda. Ko će poneti titulu najboljeg među jednakima odlučujete upravo vi, zato glasajte, jer su linije sve vreme otvorene.

Budite spremni za pravi spektakl koji pomera sve granice u velikom superfinalu najgledanijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima večeras posle 21:30h samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Andrej Dorić

#Andrijana Radonjić

#Bogdan Martinović

#Indira Beriša

#Ismail Delija

#Marko Stolić

#Melika Moranjkić

#Milica Jokić

#Pinkove zvezde

#Sara Reljić

#Superfinale

#Zorana Stefanov

'