AKTUELNO

Talentovana takmičarka još jednom je opravdala epitet jednog od favorita ovogodišenje sezone

Preslatka Indira Beriša večeras u drugom finalu ''Pinkovih zvezda'' predstavila se pesmom ''Ne tuguj majko'' Svetlane Cece Ražantović, a svi u studiju su ponovo bili dirnuti njenom interpretacijom.

Vokalnim sposobnostima i ponašanjem šesnaestogodišnje Beograđanke, koja se najpre takmičila u "Pinkovim zvezdicama", divi se ceo region, a pohvale stižu i od eminentnih muzičara sa ovih prostora, čije je zahtevne numere izvodila u "Pinkovim zvezdama". Od njenog pevanja svi su se ježili, mnogi su i plakali, a kakve li će reakcije izazvati u poslednjim emisijama ostaje da vidimo.

Foto: E-stock

Pročitajte još:

ŽELE DA ONA BUDE POBEDNIK, a ceo REGION JE HVALI: Indira je večeras imala krila ANĐELA! (VIDEO)

- Indira da se rodila u Americi, bila bi milionerka - kazao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Indira do pobede, Indira do pobede - skandirala je Dara Bubamara.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ona se nije ni rodila kada je ova pesma nastala - zaključila je Zorica.

Ja sam prvo fasciniran ovom svirkom. Ti pevaš kao tri Boga. Ne kao jedan nego kao tri. Ja ne znam šta reći za takvo pevanje i tolicko godina. Ja bih se ovom prilikom odjavio i poželeo svima sreću. Ne znam više ko bolje peva. Ne znam više ni šta da kažem. Nek mi oproste gledaoci i publika i moje koleginice. Ja se odjavljujem, ja mislim da žiri neće biti prisutan u narednim emisijama. Želim vam sve najlepše. Ispunili ste mi i srce i dušu. Želim vam da doživite bar 70% slave koju smo mi doživeli - kazao je Šaban.

Foto: TV Pink Printscreen

- Indira do pobede, Indira do pobede - skandirala je i Zorica Brunclik, pa se i ona ''odjavila''.

- Šaban je sve rekao i ja ne moram da se ponavljam. Rekla bih isto. Pored Indire svi su dobri pevači i svi su zaslužili pobedu. Sada je pitanje ko će dobiti blagu njansu da dođe do pobede. Meni je jako drago što imamo ovako mlade takmičare. Ti si jedan izuzetno savršen vokal Indira i imaš super navijače. Najjače navijače - rekla je Dragana Mirković.

Ukoliko je Indira Beriša vaš favorit, njen redni broj je 16, a kako možete da glasate za nju, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink

Autor: B. Radonić

#Indira Beriša

#Pinkove zvezde

'