AKTUELNO

Ne propustite još jednu emisiju jer se za troje učesnika završava takmičenje.

Ovog četvrtka vas, u drugoj finalnoj večeri najgledanijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezde", očekuju spektakularni nastupi i neverovatni muzički talenti.

Zbog njihovih briljantnih izvedbi, produkcija je odlučila da takmičenje prošle subote, u prvoj finalnoj emisiji, napusti samo jedan učesnik, a publika je svojim glasovima odlučila da to bude Aleksa Savić.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, nisu sve odluke donešene i nisu sva mišljenja izrečena.

Naše Zvezde su na korak do superfinala, a u drugoj finalnoj emisiji, koja će se u četvrtak 29. juna, emitovati uživo na Televiziji Pink, uživaćete u spektakularnim nastupima 13 finalista najpopularnijeg muzičkog takmičenja.

Indira Beriša, Milica Jokić, Melika Moranjkić, Ismail Delija i Andrej Dorić će još jednom pokazati svu moć svog raskošnog glasa i probuditi najdublje emocije milionskog auditorijuma širom regiona.

Foto: Printscreen Youtube

U glasu, ali i stasu Sare Reljić, Zorane Stefanov, Andrijane Radonjić i Dragane Krstić posebno će ovog četvrtka uživati muški pol.

Foto: Printscreen Youtube

Spektakularnim scenskim nastupima i neverovatnom energijom će atmosferu u studiju do usijanja dovesti Nina Stanimirović, Marko Stolić, Bogdan Martinović i Albert Bakić.

Foto: Printscreen Youtube

Mesta u superfinalu je sve manje, odluka je samo na vama, a ovog četvrtka takmičenje će napustiti troje takmičara!

Linije za glasanje su sve vreme otvorene, zato glasajte za svog favorita jer će samo jedan učesnik poneti titulu nove Pinkove zvezde.

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite drugu finalnu emisiju najgledanijeg muičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezde", u četvrtak, 29. juna, od 21:50h, samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Albert Bakić

#Andrej Dorić

#Andrijana Radonjić

#Bogdan Martinović

#Dragana Krstić

#Indira Beriša

#Ismail Delija

#Marko Stolić

#Melika Moranjkić

#Milica Jokić

#Nina Stanimirović

#Pinkove zvezde

#Sara Reljić

#Zorana Stefanov

'