AKTUELNO

Najlepša Zvezda ostala je kao jagoda na šlagu za kraj.

Talentovana i preslatka Indira Beriša poslednja je nastupila u prvoj finalnoj emisiji ''Pinkovih zvezda'' pesmom Allegro benda ''Imendan''.

Vokalnim sposobnostima i ponašanjem šesnaestogodišnje Beograđanke, koja se najpre takmičila u "Pinkovim zvezdicama", divi se ceo region, a pohvale stižu i od eminentnih muzičara sa ovih prostora, čije je zahtevne numere izvodila u "Pinkovim zvezdama". Od njenog pevanja svi su se ježili, mnogi su i plakali, a kakve li će reakcije izazvati u poslednjim emisijama ostaje da vidimo.

Foto: E-stock

Pročitajte još:

PEVALA KAO DA JE PROŠLA SVE MOGUĆE BOLI: Nežna Indira na ivici SUZA! (VIDEO)

Indira je imala mali peh, kada joj je perje koje je uveličavalo njenu interpretaciju upalo u usta, a Milan je potom otkrio da je takmičarka jako bolesna iako to niko nije primetio.

Indira je jedina takmičarka koju sam ja stavljala na Instagram. Ako se ja pitam - a ne pitam se, Indira je za mene pobednik - rekla je Dara.

Foto: TvPink Printscreen

- Indira, ti si božanstvena. Nešto što se rađa jedanput. Ona je kroz ovo takmičenje uvek pevala božanstveno, anđeoski - oduševljen je bio Šaban.

Indira dušo, ti si toliko savršen pevač da imam potrbu da ti kažem svaka čast. Tebi ne treba performans, ti si sve u jednom. Nevažno je sve što se dešava oko tebe jer se čuje ono što izlazi iz tvog grla, a to je savršeno - dodala je Brunclikova.

Foto: TvPink Printscreen

- Njoj ne treba performans.Ona je anđeo. Glasajte za Indiru jer ona to zaslužuje - kratak je bio Kemiš.

- Svaka čast! Svaka čast za produkciju Pinka na ovakvoj ideji dok si ti u kavezu i uspevaš da ostaneš čedna što i jesi. Ideja je fenomenalna. Jedan od moja tri favorita je Indira - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko je Indira Beriša vaš favorit, njen redni broj je 16, a kako možete da glasate za nju, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: B. Radonić

#Indira Beriša

#Pinkove zvezde

'