AKTUELNO

Članica žirija "Pinkovih zvezda" uzbuđena je zbog prve finalne emisije koja je na programu Televizije Pink večeras.

Mesecima unazad talentovani kandidati trudili su se da usavrše svoje pevanje i osvoje srca stručnog žirija i uz njihovu podršku prođu dalje. Večeras je na programu Televizija Pink prva finalna emisija i druga emisija otkad odluku o sudbini takmičara donosi publika.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri će i večeras uživati u sjajnim nastupima talentovanih finalista, a Dara Bubamara je sa svojim pratiocima na Instagramu podelil fotografiju i pokazala da je spremna za snimanje.

Dara je za prvo finalno veče odabrala crnu kombinaciju, a stajling je vrlo neobičan, baš kao što smo navikli da gledamo ovu članicu žirija.

Pročitajte još: ODABERITE POBEDNIKA PINKOVIH ZVEZDA NA PINK.RS: Glasajte za svog FAVORITA koji će osvojiti NAGRADU! (FOTO)

Dara Bubamara je za svoj izgled dobila mnoštvo komplimenata i lajkova i sasvim sigurno je da će pažnju publike privlačiti i ona, jednako kao i takmičari u šou programu "Pinkove zvzede".

Ne propustite prvo finalno veče "Pinkovih zvezda" koje je na programu Televiziji Pink večeras posle 21:30 i ne zaboravite da glasate za svoje favorite.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J. V.

#Dara Bubamara

#Pinkove zvezde

#Takmičenje

#emisija

#pevačica

'