AKTUELNO

Podigao je publiku na noge svojim nastupom.

Albert Bakić uspeo je da oduševi sve prisutne u Pinkovom studiju nakon što je u prvom finalu izveo numeru Mileta Kitića ''Milioni kamioni''.

Dvadesetjednogodišnji Smederevac brzim folk pesmama uvek napravi sjajnu atmosferu u studiju "Pinkovih zvezda", dok emotivnim izvođenjima zahtevnih balada članove žirija uvek dirne pravo u srce, što će pokušati da uradi ponovo.

Foto: E-stock

Pročitajte još:

On je DOVEO KUSTURICU U PINKOVE ZVEZDE, a onda ga je Šaban uporedio sa ovim našim pevačem (VIDEO)

Na binu je neko iz publike bacio 500 evra.

Ja ću da izađem malo iz ovog okvira. Ja bih prvo pozdravio sve vernike Muslimanske veroispovesti. Sada je Bajram i ja moram ovo da uradim - rekao je Šaban, a potom čestitao praznik, a potom dodao:

Foto: TvPink Printscreen

- Što se Alberta tiče, pogodio si pravu pesmu, ja se ne sećam kada sam poslednji put ovoliko đuskao. Gledao sam sve vreme u jednu, valjda mi se samo jedna dopala, neka izvinu ostale. Nadam se da nisam preterao.

- Šabane ti i kada se trudiš da budeš skroman ti preteraš. Alberte, ti si večeras srpski Džemirokvaji. Želim ti svu sreću - poručila je Maja takmičaru.

Foto: TvPink Printscreen

- Kako beše, Brazilci? Njegov osmeh je isti Ronaldinjov - kazao je Kemiš, a supruga ga je prekinula:

- Ma kakvi Brazilci, Smederevac - odbrusila je Zorica, a Maja Nikolić upala je u reč što se Brunclikovoj nije dopalo.

Foto: TvPink Printscreen

Ja bih isto iskoristila priliku da čestitam Bajram. Svima koji slave danas. Da proslave u zdravlju i veselju. Što se Alberta tiče, ništa ga nisam razumela jer sam samo gledala u njega. Alberte, ti znaš da si moj miljenik i da osmehom otvaraš vrata i koja su zaključana. Drži se toga. Ne treba ti više obožavalaca. Ja želim tebe da vidim u superfinalu. Želim da svi primete da ti neguješ ovaj žanr muzike i da si različit od svih ovde - rekla je Zorica, a publika je njen komentar prorpatila aplauzom. Albert je za Zoričinu dušu otpevao još jednom refren pesme.

Ukoliko je Albert Bakić vaš favorit, njegov redni broj je 9, a kako možete da glasate za njega, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: B. Radonić

#Albert Bakić

#Pinkove zvezde

'