AKTUELNO

Njen nastup bio je još jedan spektakl za pamćenje.

Talentovana Milica Jokić večeras u ''Pinkovim zvezdama'' predstavila se pesmom Verice Šerifović ''Ne dam bolu da me slomi''.

Foto: E-stock

Jedna od najmlađih takmičarki ove sezone, šesnaestogodišnja tinejdžerka iz Beograda, izdvojila se sjajnim interpretacijama pretežno folk i narodnih pesama, a u tom maniru planira i da stigne do samog superfinala.

- Ja ne mogu da verujem da se to tako čisto peva. Bez imalo distona da joj se potkrade. Nemoguće. Kod nje to ne postoji. Ja bih je samo zamolio da mi otpevao ''Uvek si mi govorila majko'' - zamolio je Šaban Milicu koja je zapevala, a nakon toga kralj narodne muzike ponudio joj je pesmu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još:

ŠABAN U TRANSU ZBOG MILICE: Po tebi instrumenti mogu da se štimuju, MAESTRALNA SI! (VIDEO)

- Ovo je strašno! Da ti znaš Milane koliko su ovo teške pesme. Prave narodne pesme, nisu izvorne. Na moju sreću ovu pesmu sam ja pisao i morao sam da čujem kako ona to izvodi. Ti, Milice, razvaljuješ - dodao je Šaulić.

- Predivno pevaš. Predivno si otpevala i nema tu šta više da se priča - kratka je bila Dara.

Foto: TvPink Printscreen

Kažu da na kraju treba poentirati, što si ti danas i uradila. Večeras si samu sebe prevazišla - oduševljena je bila Zorica.

- Mico moja, princezo, ovo je... Ja sam ostao bez teksta. Ovi ukrasi su toliko teški, ali to kum tako pravi - istakao je Kemiš.

- Milica je meni samo jedan od dokaza da je ovo do sada najjača sezona Pinkovih zvezda. Ja ne mogu da verujem da ti imaš tako malo godina i da tako dobro vladaš svojim glasom. Publika sada ima veliku odgovornost - zaključila je Maja.

Ukoliko je Milica Jokić vaš favorit, njen redni broj je 3, a kako možete da glasate za nju, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: B. Radonić

#Milica Jokić

#Pinkove zvezde

'