AKTUELNO

Andrijana smatra da je ova pevačica preterala.

Jedna od najtraktivnijih finalistkinja „Pinkovih zvezda“, Andrijana Radonjić (21) iz Požege, otkrila je za portal Pink.rs kako se osećala tokom celokupnog takmičenja, šta joj je najviše smetalo i ko su joj favoriti za pobedu.

Foto: TvPink Printscreen

- Prva tri kruga su mi bila teška, plašila sam se, imala sam veliku tremu. Opustila sam se kad sam pevama „Evo“ od Seke Aleksić. Tu sam bila sa malom Indirom u duelu i znala sam da nemam šanse protiv nje i da ću sigurno ići u baraž. Sve do tad sam imala katastrofalnu tremu – iskrena je Andrijana.

Foto: Pink.rs

Ona se odmah izdvojila jer se zajedno sa ocem Duškom Radonjićem takmičila, ali je on ispao na samom početku trke za treću Pinkovu zvezdu.

- Nisam očekivala da ću doći dovde. Ja nisam ni htela da se prijavim, nego me je tata nagovorio i onda smo se zajedno prijavili. Više mi je bilo bitno da on prođe nego ja, ali nisam očekivala ovo. O finalu uopšte ne razmišljam, jer mi je i ovo uspeh – kaže ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Na njenoj strani od početka je bila Dara Bubamara, pa se Andrijana najviše vezala za nju.

- Darini komentari mi najviše znače. Ona me uvek pohvali. Obećala mi je i pesmu još u prvom krugu ukoliko ne prođem u finale, a pisala mi je i na Instagramu i savetovala me da se opustim, jer od nje sigurno imam pesmu – otkrila je ona.

PROČITAJTE JOŠ: IMAO SMRTNI SLUČAJ PRED POLUFINALE! Pinkova zvezda: Želim u finale samo da bih joj otpevao pesmu (FOTO+VIDEO)

Andrijana je priznala i da je razočarana zbog situacije u četvrtfinalu koja je dovela do toga da ispadne Žarko Stojanović, jer mu je Maja Nikolić dala samo jedan bod. Ona je zajedno sa Sarom Reljić i Bogdanom Martinovićem bila u toj grupi i nije joj nimalo bilo prijatno tokom jedne od najvećih svađa žirija tokom treće sezone.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja se inače privatno družim sa Žarkom. Znamo se, radimo zajedno i bilo mi je krivo, jer najviše mrzim nepravdu. Stoji da je to mene spasilo na neki način. Da je Maja dala bilo kome od njih veću ocenu, ja bih automatski ispala. Ali, realno, tada nije trebalo da ispadne Žarko. Ja sam očekivala da će da prođe direktno. To je nekakva Majina igra, ali ne znam zbog čega je igra. U redu je da ona sačuva koga hoće da sačuva, ali mislim da to nije pravi način. Ja njega poznajem i ne mogu da kažem da bi mi bilo draže da prođu Sara i Bogdan – otvorena je Andrijana, koja je istakla da će „možda zvučati nezahvalno jer je od Maje tada dobila devet bodova“, kao i da „nema ništa protiv nje, ali da to nije bio lep potez sa njene strane“.

Na kraju našeg razgovora ona je istakla da ima svoje favorite i da nikoga od njih ne smatra svojom konkurencijom.

PROČITAJTE JOŠ: Dragana mu je DALA NADIMAK, a SRCE ĆE VAM SE SLOMITI kad saznate ovo o miljeniku devojčica u Pinkovim zvezdama (FOTO+VIDEO)

- Favoriti su mi Indira Beriša i Marko Stolić. Njega dugo znam, kompletan je pevač, a ona je divna i fantastično peva – zaključuje Andrijana.

Podsećamo vas da su otvorene linije i da i u ovom trenutku možete da glasate za svoje favorite iz "Pinkovih zvezda" i dovedete ih do pobede.

Autor: V. Tanacković

#Andrijana Radonjić

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#pevačica

'