AKTUELNO

Niko nije ostao ravnodušan na emociju koju je "buduća zvezdetina" donela na scenu "Pinkovih zvezda".

Šesnaesta i poslednja u polufinalu pevala je Indira Beriša, koja je za ovu priliku odabrala pesmu "Tvrđava ljubavi" od Tanje Savić.

Dara je snimala njen nastup skoro sve vreme, a publika je bila u transu dok joj je na kraju aplaudirala.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja hoću sad prvi da napravim selfi sa budućom zvezdetinom ovih prostora - rekao je Milan i odmah napravio fotografiju.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ostali nisu loši, ali sigurno u ovom takmičenju boljih od tebe nema - morao je da kaže Milan, a Indiri su se oči napunile suzama.

- Savršena si, Indira. Moj favorit si. Svaka čast. Pevaš kao da si sve moguće boli prošla, što bi rekla Zorica - rekla je Dara i dodala "ti si za mene pobednik", sa čim se složio i Kemiš.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam imala smelosti da u prvom krugu kažem da je Indira pevač na koga treba računati. I ti i Melika i Milica izašle ste same i ispunile ovu scenu i plesnim grupama i svim performansima kroz interpretaciju i to je ono što je najvrednije. Svaka ti čast - prokomentarisala je Zorica.

- Ona sve to ima što Bog da. Nijednog trenutka ne sumnjam da ćeš ti biti velika zvezda. Trebaš lepo samo da vodiš računa o odabiru pesma koje ćeš, nadam se, brzo snimiti - posavetovao ju je Šaban.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ona sve ima i pevanje i lepotu i dušu. Sve su oni rekli - bio je oduševljen Kemiš. - Indira je neko čiji glas bih ja zamrzla i volela bih da sada napraviš taj CD i da ostaviš jedan trag, jer si najčistija, najnevinija, najlepša i najnežnija, a pritom savršen pevač. Stvarno kao anđeo - zaključila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: V. T.

#Dara Bubamara

#Indira Beriša

#Maja Nikolić

#Milan Kalinić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

#pevačica

#Šaban Šaulić

'