AKTUELNO

Samo ona je uspela da rasplače članicu žirija koja je mislila da nikad neće zaplakati u javnosti.

Dvanaesta po redu pevala je Melika Moranjkić, koja je za polufinale odabrala pesmu "Što te nema" od Jadanke Stojaković.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je ona sama osvajala celu scenu svojim glasom, Dara Bubamara se rasplakala i u nekoliko navrata brisala suze.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kud ćeš zahtevnije od ovoga. Ona je tačno odabrala pesmu gde može da pokaže sav svoj raskoš koji ima. Otpevala je maestralno, ona kao da je vila koja je sišla sa nebesa. Tako je i donela pesmu. Bubica mi se rasplakala, uspela si - rekao je Šaban.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jeste, rasplakala sam se. Iskrena da budem, pomislila sam na moju majku koja više nije živa i jednostavno sam se rasplakala. Ova devojka toliko lepo peva i toliko lepo izgleda. Ja sam rekla da nikad sebi ne bih dozvolila da zaplačem u šou-programu, kao što su Zorica i Dragana. Ja sam prosto mislila da je to nemoguće, jer mogu da se kontrolišem, ali evo Melika je uspela da me rasplače - objasnila je Dara.

- Melika, ja se pravim važna, kao i Šaban i Kemiš, jer ipak smo mi bili na audiciji u Sarajevu, insistirali smo na tebi da dođeš. Stvarno si na ponos i mami i tati i Srebreniku, a, bogami, i ovom žiriju - bila je oduševljena Zorica i istakla da misli da je Jadranka Stojaković "negde na nebu ponosna dok je sluša".

Foto: TV Pink Printscreen

Kemiš je rekao da se i on rasplakao, pa je istakao da Melika stvarno zaslužuje da prođe u finale i insistirao da publika glasa.

- Ja ću samo da ti se zahvalim što si Jadrankin duh dovela na ovako grandioznu scenu i što si je donela na autentičan način i ovo je muzika koja tebi najbolje leži. Zaista si briljirala - pohvalila ju je i Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: V. T.

#Dara Bubamara

#Melika Moranjkić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#pevačica

'