AKTUELNO

Ostanite uz televiziju Pink, jer večeras vi, gledaoci, odlučujete ko će od njih 16 proći u finale.

Polufinale treće sezone "Pinkovih zvezda", najgledanijeg pevačkog takmičenja u regionu, upravo je počelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan Kalinić je na sceni odmah zahvalio publici na gromoglasnom aplauzu, ističući da su večeras u studiju navijači 16 kandidata koji su uspeli da se plasiraju u ovaj krug.

Zatim je najavio petočlani žiri, a na jednoj od crvenih stolica sve je dočekalo iznenađenje.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, na mesto Dragane Mirković došao je Miroljub Aranđelović Kemiš, koji je postao redovna zamena za članove žirija koji nisu u mogućnosti da ocenjuju kandidate.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog čega je Dragana odsutna nije poznato, ali je Milan sve nasmejao kada je Kemiša najavio kao "muža Zorice Brunclik", što je on sam tražio od njega. Ipak, kada je najavio Zoricu, ona mu je tražila da je najavi drugačije.

- Kemiševa lepša polovina! - uzviknuo je Milan, što je Zoricu oduševilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kalinić je zatim priznao da se kladio na to koliki dekolte će imati Dara Bubamara i da je dao velike pare na to da će ona biti zakopčana do grla, ćemu se pevačica od srca nasmejala, ali kada se podigla gore Milan je zaključio da je izgubio opkladu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pravo da ti kažem Milane, i meni su otišle oči gledajući u Bubicin dekolte. Šta mi Bubice radiš - rekao je Šaban Šaulić, što je Milana navelo da se i on raskopča i pokaže svoje grudi.

Ostanite uz televiziju Pink i glasajte za svoje favorite, jer samo vi odlučujete ko će proći u finale.

Foto: TV Pink Printscreen

Linije su otvorene i već možete da počnete da šaljete poruke na brojeve koji vam izlaze na dnu ekrana. Ne postoji ograničenje za broj poruka, a što ih više pošaljete, veće su šanse da će vaš kandidat proći dalje.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim toga, za svoje favorite možete glasati i na portalu Pink.rs, a onaj koga budete izglasali dobiće vrednu nagradu. Sve što treba jeste da odaberete negoda u anketi koja se nalazi na dnu OVOG TEKSTA.

Autor: V. T.

#Dara Bubamara

#Dragana Mirković

#Maja Nikolić

#Milan Kalinić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

#Šaban Šaulić

'