AKTUELNO

Pevačica se ni kriva ni dužna našla na listi neprijatelja Šerifa Konjevića.

Posle brutalne svađe Zorice Brunclik i Maje Nikolić, na red je došla i četvrta grupa takmičara, a prvi se u ovoj grupi predstavio Lazar Jovanović, koji je otpevao pesmu "Šta on to ima što nemam ja" Šerifa Konjevića.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne znam, Lazare... Sve si bolji i bolji, majke mi. Strašno! Toliko si divno otpevao ovo, što kaže Šaban:"Dečko, sašio si ovo". Oduševljena sam - bez teksta je bila Dara Bubamara, dok je Miroljubu Aranđeloviću Kemišu smetalo mešanje ekavice i ijekavice.

Foto: TvPink Printscreen

Pohvale su stizale i od ostalih članova žirija, a onda se Dara prisetila da se njen kolega Šerif Konjević naljutio na nju zbog uvreda koje je na njegov račun izrekla, zapravo, Maja Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

- Pevala sam u Danskoj sa njim, čovek nije hteo da priča sa mnom! Rekli mi muzičari da sam ga izvređala u jednoj emisiji, a ustvari to si ti. I eto, čovek ne priča sa mnom zbog toga - smejala se Dara, a onda je Maja dala svoj komentar.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne mogu da ga zovem Žirafić kad je Konjević - objasnila je Maja.

Drugi po redu takmičar u poslednjoj grupi bio je Petar Barović, koji je otpevao emotivnu baladu Saše Kovačevića "Kako posle nas".

Foto: TvPink Printscreen

- To je to, više nego desetka. Da postoji neka veća ocena od desetke, dobio bi. Desetka za izgled, za scenski nastup, emociju, tonalitet, boju glasa... Za ceo paket. Svaka čast - rekla je Maja Nikolić, dok je Dragana Mirković istakla kako je on jedan od glavnih favorita od samog početka takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

D. Tanasijević

#Dara Bubamara

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#pevačica

#Šerif Konjević

'