AKTUELNO

Folk pevačica našalila se sa miljenikom devojaka.

Treći kandidat u trećoj grupi takmičara bio je Marko Stolić, koji je otpevao baladu Ace Lukasa "Upali svetlo".

Foto: TvPink Printscreen

Njega je publika nagradila gromoglasnim aplauzom, a onda je Maja NIkolić iskreno rekla šta misli o njegovom pevanju.

Foto: TvPink Printscreen

- Mene je ova pesma naježila. Ta emocija, tako moćno, snažno, široko, lepo... Tako si topao, baš si preneo pesmu kao da je tvoja. Hvala ti, prelepo, nemam reči - bez teksta je bila Maja, a oduševljena je bila i Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

Ponosna sam što si mi ti drug. Znam da si bolestan, da imaš temperaturu, a opet si savršeno otpevao. To je profesionalac - bila je presrećna pevačica.

Na samom kraju predstavljanja ove grupe zapevao je Georgije Kovačević, koji je za svoj večerašnji nastup odabrao pesmu Halida Bešlića "Tamburaši".

Foto: TvPink Printscreen

- Skinuo si atmosferu, dušu te pesme, a to je najbitnije. Ne treba da se karikira, imitira, pevajte na svoj način. To si uradio, primer si svim kolegama da znaju kako treba - rekao je Miroljub Aranđelović Kemiš, dok je Dara Bubamara otkrila zbog čega mora da glasa za Georgija.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni se ne sviđa ovaj stil muzike, ali si bio božanstven. Pop iz Banjaluke će me ubiti ako ne glasam za tebe - našalila se Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

Usledilo je glasanje, a onda i saopštavanje rezultata - Georgije Kovačević i Dušica Ivanović otišli su u baraž, dok je Marko Stolić direktno prošao dalje. Učešće u "Pinkovim zvezdama" u ovom trenutku završilo se za Tanju Nikolić Čukić.

D. Tanasijević

#Dara Bubamara

#Dragana Mirković

#Georgije Kovačević

#Maja Nikolić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'