AKTUELNO

Maja Nikolić nastavila je da dvosmislenim izjavama provocira kolege iz žirija.

Posle dve balade, atmosferu u studiju podigao je Aldin Čergić pesmom "Lagala je, grade" Saše Matića, zbog koje je dobio ovacije publike i pozitivne komentare žirija.

Foto: TvPink Printscreen

- Aldine, ti si, kao i uvek, na visini zadatka, svaka čast! Da li pevaš nešto lagano, preteško, brzo... Pritom skačeš i animiraš publiku, to mi pevači znamo koliko je teško. Svaka ti čast - oduševljena je bila Dragana Mirković, a Zorica Brunclik nije delila njeno mišljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam više od tebe očekivala u šestom krugu, ne ovu pesmu. On još uvek nema potrebu da razmišlja o tome da publiku treba da pobegne, već nas da ubedi. Nije smela ova pesma da bude - objasnila je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Posle njenog komentara, usledilo je ćaskanje o zabavi na kojoj bi trebalo da prisustvuju članovi žirija i voditelj, a onda je Maja otkrila koja pesma će biti najveći hit na žurki.

- I najveći hit na žurki, Milane, će ti biti "Gole grudi balkanske" - rekla je Maja, a kada ju je Dragana pitala na čijoj to žurki, pevačica je odgovorila:"Tvojoj! Pa što da ne, lepa, internacionalna pesma".

Foto: TvPink Printscreen

Posle Aldina na scenu je izašao Andrej Dorić, koji je otpevao pesmu "Brod u boci" Olivera Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

- Andrej je neko ko ima toliko lepu boju glasa, a još kad se smeje, ta boja je još lepša! Ti definitivno pevaš srcem, a samo ti zameram to što nisi otpevao pesmu kao Oliver Dragojević. Ipak, ne zameram, jer si u ovom delu takmičenja želeo da pokažeš da pevaš fenomenalno. Ti nesumnjivo dobro pevaš - priznala je Maja Nikolić, dok ga je Dragana Mirković uporedila sa pokojnim Tošetom Proeskim.

Foto: TvPink Printscreen

D. Tanasijević

#Dara Bubamara

#Dragana Mirković

#Maja Nikolić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

#pevačica

'