AKTUELNO

Talentovane tinejdžerke pridobile su veliki broj komentara na račun svojih večerašnjih nastupa.

Prva u drugoj grupi takmičara predstavila se Indira Beriša, koja je otpevala zahtevnu pesmu "Jelen" "Alegro benda".

Foto: TvPink Printscreen

- Čista desetka! I da odmah završimo priču, bez komentara - jasan je bio Miroljub Aranđelović Kemiš, a oduševljenje nije krila ni Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

- Indira, svaki put takvu pesmu izabereš, svaka ti čast! Toliko lepo pevaš, anđeosko lice imaš... Ja za tebe navijam, da znaš! Kad god ti pevaš, ja se naježim - rekla je Dara, dok joj je Maja Nikolić rekla da je van svake kategorije.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon maestralne Indire Beriše, koja je svojim glasom uspela da prodre u srca milionskog auditorijuma Pink televizije i članova žirija "Pinkovih zvezda", na scenu je izašla šesnaestogodišnja Melika Moranjkić, koja je raspametila žiri pesmom Kaliopi Bukle "Bato".

Foto: TvPink Printscreen

Iako Melika uvek nakon svojih interpretacija dobija samo reči hvale, ovaj put stigla je kritika od Maje Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

- Šta da kažem za Meliku, kad je volim? Draga, ova pesma se ne peva ovako. Znam kako ona to peva, ovo je jako teška pesma. Ti si u visinama baš distonirala, bilo je netačno i tanko. Nemaš tu boju za ovu pesmu, pogrešan izbor - priznala je Maja, a sa njom je bio saglasan i Miroljub Aranđelović Kemiš.

Za razliku od Maje i Kemiša, Zorica Brunclik istakla je da misli da je problem u intonaciji, a ne u odabiru pesme, a kako su zvučale obe kandidatkinje poslušajte u nastavku:

D. Tanasijević

#Dara Bubamara

#Indira Beriša

#Maja Nikolić

#Melika Moranjkić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'