AKTUELNO

Nakon onoga što je izgovorila Dara Bubamara, izostao je odgovor Zorice Brunclik.

Treća takmičarka u prvoj grupi bila je Nina Stanimirović, koju je publika u studiju dočekala sa ovacijama. Ona je otpevala hit "Carte Blanche" grupe "Oktobar 1864." i podigla ceo studio na noge, pa i voditelja Milana Kalinića, koji je sve vreme igrao sa njom na sceni.

Foto: TvPink Printscreen

-  Dozvala se pameti! Ona se tako pojavila i bili smo svi oduševljeni. Jedinstvena si jer si bila jedina u ovom fahu, ali i u svom vizuelnom nastupu. Onda te je neki đavo uhvatio kada si krenula one dugačke haljine da prosipaš ovde, da pevaš.... Pa si lutala u garderobi, fahu i pesmama i ja reko':"Ode Nina nekim putem koji je ćorsokak!". Međutim, imaš ti pameti - zaključila je Zorica Brunclik,

Foto: TvPink Printscreen

- Presrećna sam što si ti duh tog najlepšeg vremena što se tiče naše bezbrižnosti i naše muzike. Bravo za odabir pesme! Odlična si - ishvalila ju je Maja Nikolić, ali i Kemiš, Dragana Mirković i Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

Iako ništa nije ukazivalo na to da će u ovom trenutku sevnuti varnice među članovima žirija, do toga je ipak došlo tokom konverzacije Kemiša i Dare Bubamare.

Foto: TvPink Printscreen

- Ova Darina stolica me je tako privukla, ne mogu da ti opišem! Em imam utisak da sam najlepši, em imam novu ploču, imam šou program... - rekao je Kemiš, a onda je Dara žestoko prozvala Zoricu Brunclik, aludirajući na njen nekadašnji politički angažman.

Foto: TvPink Printscreen

Šou program sama stekla, bez političke podrške - kroz smeh je rekla Bubamara, aludirajući na Brunclikovu koja je ostala nema na ovaj komentar.

Neprijatnu situaciju prekinuo je nastup Tijane Jovović, koja se žiriju i publici predstavila pesmom "Oro" Jelene Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Kemiš je odmah primetio da će im biti teško da odluče ko treba da nastavi takmičenje, a ko da ispadne, a onda je Dara Bubamara rekla šta misli o Tijaninom nastupu.

Foto: TvPink Printscreen

- Tijana je sjajna pevačica, ali je ovo mnogo teška pesma. Bilo je tu malo falšića na kraju, znaš i sama. Znaš šta mi smeta kod tebe, iskreno da ti kažem? Zorana nema savršen glas, ali kad izađe pojede ovu scenu. Ti sjajno pevaš, ali stalno igraš van ritma. To mi je strašno zasmetalo - iskrena je bila Dara

Kada je došao red na glasanje, Zorica i Kemiš opet su se bojali da Maja ne podeli niske ocene kao prošle subote, a nakon što su svi dali svoje glasove, Milan Kalinić pročitao je rezultat. Na kraju emisije ponovo će zapevati Aleksa Savić i Zorana Stefanov, dok je Nina Stanimirović prošla u polufinale. Takmičenje je napustila Tijana Jovović.

Foto: TvPink Printscreen

D. Tanasijević

#Dara Bubamara

#Dragana Mirković

#Maja Nikolić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Nina Stanimirović

#Pinkove zvezde

#Svađa

#Zorica Brunclik

'