AKTUELNO

Ona je privukla veliku pažnju zbog svog impresivnog vokala!

Talentovana takmičarka Melika Moranjkić iz Srebrenika oduševljava svojim interpretacijama u muzičkom šou programu "Pinkove zvezde". Poslednjih nekoliko godina više mladih i talentovanih pevača imali smo prilike da upoznamo iz ovog grada.

Foto: TvPink Printscreen

Zaista imamo puno talentovanih pevača iz Srebrenika. Izgleda da je do vode - ovako se našalila Melika na račun ovog fenomena.

Pošto je iz Bosne i Hercegovine, upitali smo Meliku da li se nada da će ove sezone pobednik "Pinkovih zvezda" biti baš iz njene države i da li se čak nada da će taj pobednik baš biti ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno se nadam, ja sam optimista. Sve je moguće - ne krije Melika u izjavi za Pink.rs nadu da ona na kraju ove sezone bude ta najsjajnija Pinkova zvezda.

Moranjkićeva ima samo 17 godina. Međutim, ona nije jedina koja je maloletna, a koja se takmiči u najgledanijem muzičkom takmičenju u regionu. Manje od 18 godina imaju i Indira Beriša i Milica Jokić i Ismail Delija. Baš zbog toga smo pitali Meliku da li na njih gleda kao na konkurenciju i šta misli o ovim takmičarima u "Pinkovim zvezdama".

Tokom takmičenja postali smo dobri prijatelji, svi su zaista dobri pevači, a svaki od nas je poseban na svoj način. Normalno je da smo jedni drugima konkurencija, bez obzira na ishod, bogatija sam za još nekoliko prijatelja. Publika neka odluči - odgovorila je mlada takmičarka.

Autor: M.V.

#Melika Moranjkić

#Pinkove zvezde

'