AKTUELNO

Članovi stručnog žirija nisu krili oduševljenje ovim kandidatima.

Poslednja grupa u večerašnjoj emisiji "Pinkovih zvezda" bila je muška, a prvi je pevao Predrag Peca Petaković i to pesmu "Zavet" od Milana Topalovića Topalka.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle njega, na sceni se predstavio Nikola Nikolić iz Užica i to pesmom "Ja te volim" koju u originalu izvodi Leo Martin.

Foto: TV Pink Printscreen

Predrag je za svoje drugo predstavljanje odabrao pesmu "Cesarica", dok je Nikola otpevao "Stranac u noći".

Dara Bubamara je Nikoli na scenu bacila plišano srce na kom piše "Volim te".

To ti je za onu prvu pesmu, "Volim te", ali ćeš mi vratiti kasnije, posle snimanja, pošto sam uzela - rekla je Dara ovom takmičaru i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Strašni su pevači, obojica. Peco, svaka čast, i prvu pesmu si otpevao maestralno i drugu. Moja ti je zamerka samo, što ti je i Šaban rekao, što ne otvaraš usta. A što se tiče Nikole, prva pesma, tako si otpevao emotivno, divno. A druga pesma, odvalio si, preterano si otpevao, stvarno.

Foto: TV Pink Printscreen

I jedan i drugi pevaju dobro, nema šta. Nikola, i jednu i drugu si otpevao predivno. Vidi se iskustvo i šarm, vladaš na sceni. Što se tiče Pece, prva pesma je bila onako, a ova druga, Bože. Još si dodavao nešto svoje. Nema šta, i jedan i drugi ste maksimalni - rekao je Šaban Šaulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Pece, prva pesma mi se nije dopala kako si izveo. "Cesaricu" si odvalio. Stoji ono što sam ti rekla da si genije da ne otvaraš usta a čuju ti se svi samoglasnici. Što se Džonija tiče, brate slatki, ti moraš sad da postaneš zvezda jer je krajnje vreme. Jer stvarno 40 godina, to je to. Želim ti da postaneš zvezda - rekla je Zorica Brunclik.

Foto: TV Pink Printscreen

Direktno u šesti krug prošao je Nikola Nikolić, a u baražnom delu emisije boriće se Predrag Peca Petaković.

Autor: J. V.

#Nemanja Nikolić

#Pinkove zvezde

#emisija

'