AKTUELNO

Žarko veoma lepo izgleda i lepo se ponaša - rekla je Bubamara.

U prvoj grupi prvi se za večeras predstavio Aleksandar Saša Popović (23) pesmom Saše Matića ''Loša stara vremena''.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugi se predstavio Žarko Stanojević (26) pesmom Dejana Matića ''Burma''.

Foto: TV Pink Printscreen

Saša Popović je za drugu pesmu odabrao hit Ace Lukasa ''Kuda idu ljudi kao ja'', dok je Žarko odabrao numeru ''Nije ljubav fotografija''.

Aleksandre, ti si otpevao maestralno, vrhunski. Sve je bilo super, imao si sve što treba, tako da si ostavio jedan predivan utisak. Prva pesma je bila mnogo dobra. Žarko, plašim se da si ovog puta odabrao pogrešnu pesmu. Takav sam ja utisak stekao, ali činjenica je da ti umeš da pevaš, tu nema govora - rekao je Šaban Šaulić, međutim Zorica i Maja se nisu u potpunosti složile sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Žarko, meni si bio standarno dobar. Ti si sve što je trebalo rekao u ove dve pesme, to je ona prava muška boja. Aleksandar je iz kruga u krug sve bolji, a danas si baš onako savršen. To tvoje savršeno i njegovo standardno dobro, dođu na isto jer je Žarko od početka dobar - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde su nijanse u pitanju. Vas dvojica ste fenomenalni pevači. Žarko je šmeker, stari vuk, njega sam slušala u kafani, ovde je bolji nego u kafani, dobije neku motivaciju. Volim njegovu boju glasa, a i Aleksandar veoma dobro peva - rekla je Maja Nikolić.

Foto: Printscreen Youtube

Aleksandre, mnogo si energičan, dobar si pevač, stvarno si večeras bio fenomenalan. Što se tiče Žarka, on je jedan od mojih favorita, veoma lepo izgleda i lepo se ponaša. Mogu da kažem da je on buduća Pinkove zvezda, vidi se da je iz dobre kuće, lepo se ponaša, dobar je momak. Svaka ti čast, večeras si bio, kao i uvek, fantastičan - rekla je Dara Bubamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Na osnovu glasova stručnog žirija, u šesti krug Pinkovih zvezda direktno se plasirao Žarko Stanojević, dok će Saša Popović sreću okušati u baražu.

Foto: Printscreen

Autor: M. K.

#Dara Bubamara

#Pinkove zvezde

#Žarko Stanojević

'