AKTUELNO

Mirkovićeva je u emisiji ''Amidži šou'' otkrila da od septembra neće sedeti u crvenoj stolici u Pinkovim zvezdama, kao i da će joj kolege iz žirija veoma nedostajati.

Pevačica Dragana Mirković tokom gostovanja u emisiji ''Amidži šou'' otkrila je da će od septembra njeno mesto u crvenoj stolici u popularnom muzičkom takmičenju ''Pinkove zvezde'' zauzeti neko drugi, te da je nećemo gledati u novoj sezoni ovog šou programa.

Foto: TvPink Printscreen

Generalno nije to za mene, preosetljiva sam ja za takve stvari, tako da ja neću biti u crvenoj stolici u sledećoj sezoni. Ja ću se baviti onim što znam, a to je pevanje. Pevaću, osmehivaću se, biću vaš gost - rekla je Dragana u emisiji ''Amidži šou'' i dodala da će joj kolege iz žirija veoma nedostajati.

Foto: TvPink Printscreen

Kako saznajemo, okidač za ovakvu odluku bio je to što se Dragani nije dopalo kada je čula da produkcija Pinkovih zvezda pregovara o saradnji na ovom projektu sa pevačicom sa kojom ona već sedam godina ne razgovara - Sekom Aleksić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragani se nimalo nije dopalo to što produkcija Pinkovih zvezda pregovara sa Sekom i što bi upravo ona trebalo da se nađe u crvenoj stolici u ulozi člana žirija u novoj sezoni. One godinama ne razgovaraju, a Dragana je zbog toga i donela odluku da se povuče i da svoje mesto prepusti nekom drugom. Postoji velika verovatnoća da Seka od septembra zauzme svoje mesto u crvenoj stolici. Jedno je sigurno, a to je da je produkcija pripremila mnoga iznenađenja, kao i da u novoj sezoni Pinkovih zvezda gledaoci mogu da očekuju neočekivano - kaže dobro obavešteni izvor za Pink.rs.

Foto: Instagram

Inače, pevačice su "presekle" svaki kontakt 2010. godine, kada je Dragana čula da je Seka, navodno, ogovara kod zajedničkih menadžera. I dok je Aleksićeva otvoreno priznala da ne priča sa koleginicom, Mirkovićeva je tvrdila da je Seka samu sebe zabranila na njenoj televiziji.

Autor: M. K.

#Dragana Mirković

#Pinkove zvezde

#Seka Aleksić

#Svađa

#pevačica

#Žiri

'