AKTUELNO

Pevačici se nije dopalo što se njen suprug slaže sa Nikolićevom.

Petar Barović ima 18 godina i dolazi iz Vrbasa, a večeras se predstavio pesmom Sergeja Ćerkovića ''Dva minuta'', dok se dvadesetdvogodišnji Andrej Dorić iz Vrbasa predstavio numerom Tošeta Proeskog ''Čija si''.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

U drugom delu duela Petar se odlučio za pesmu Tošeta Proeskog ''Sve je ovo premalo za kraj'', dok je Andrej otpevao pesmu ''Stvari lagane'' koju u originalu izvodi Tuti Fruti bend.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Petre ti si stvarno slatka pojava i nadala sam se da ćeš biti sa Aleksom u duelu. Nemam šta da ti zamerim, to si ti. Međutim, ti si dobio ajkulu pored sebe. Andrej je obajsnio kako se peva i kad je završavao pesmu počeo da se smeje jer je bio siguran kako je bio dobar. On je bio najbolji - objasnila je Zorica Brunclik.

- Andrej, fantastičan si bio. Fenomenalan si. Svaka ti čast. Opet, Petar ima nešto u glasu što mi se sviđa. Obojica su stvarno fantastični - kazala je Dara.

Foto: TvPink Printscreen

- Petar peva fenomenalno. Fantastično. Svaki detalj je odmeren i lep. Vidi se da je mlad. Ali, je to lepa fina i umilna boja. Bilo je predivno. Što se tiče Andreja, on ima mušku razbijačku boju. Svako živ bi poželeo tu boju. Ta boja ruši sve pred sobom. Pritom, pomisliš da će da zabrlja, a on to čas posla otpeva - oduševljen je bio Šaban.

- Ja svoje glasanje dajem tebi. Ovlašćujem te da glasaš umesto mene - kazao je Kemiš Milanu.

Foto: TvPink Printscreen

- Obojica će proći u baražu. Oni su oboje jako dobri.  Andrej je bio sigurniji i stabilniji. A Petar liči na Džastina Bibera i zvezdetina si. Meni se sviđa to što ti uopšte nisi falširao. Ja znam da ti jako dobro pevaš, ali pevaš na čudan način i meni se to dopada - kazala je Maja.

- Miroljub i Maja se mnogo podržavaju i razumaju, ja ne znam šta će to da bude. Boga mi, ovo ne miriše na dobro - zabrinula se Zorica kada je čula da Kemiš podržava Maju.

- Miriše na hit - rekla je Maja Zorici.

Žiri je na kraju glasao i odlučio da u dalje takmičenje direktno pošalje Andreja Dorića, dok je u Baražu ponovo pevao Petar Barović.

Autor: B. R.

#Maja Nikolić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'