AKTUELNO

Nikolićeva tvrdi da Kalinić ne izgleda lepo kao što je nekada izgledao.

Admir Alibašić ima 24 godine i dolazi iz Subotice i večeras u ''Pinkovim zvezdama'' predstavio se numerom Radiše Uroševića ''Rado moja bela'', dok je njegov večerašnji portivnik dvadesetdvogodišnji Nikola Kuštrimović iz Prokuplja otpevao pesmu Miroslava Ilića ''Vino točim''.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Admir je odlučio da se kasnije predstavi Đanijevom numerom ''Još te sanjam'', dok je Nikola odabrao pesmu ''Šumadijo'' Ere Ojadnića.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Uh! Šta se desilo Admire? Nešto se desilo sa tvojim grlom. Ovo je tvoje najlošije izdanje i to u presudnom trenuku. Možda si mogao da odložiš svoj nastup ako se ne osećaš dobro. Što se tebe tiče, ti znaš da si dobar, ali ovo je peti krug. Što se tiče Nikole, šmeker si, baš znaš da odabereš pesme. Ti si jedini koji od početka do kraja pevaš ovakve pesme. Nije ni ovo tvoje najsjajnije izdanje, ali je odabir pesama dobar - objasnila je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne samo što je odabrao pesme koje ja volim da naručujem pesme u kafani, ti si ostao u svom fahu i ti stalno pevaš ono što ti ležiš. Za mene je ovo bilo brilijantno. Uzeo si dve odlične pesme što za dušu, toliko i za to da mi čujemo kako ti dobro pevaš. Što se tebe Admire tiče, jedi da bi dobio koju kilu i da bi dobio masnu boju. Smeta mi ta boja jer ti toliko lepo pevaš i toliko znaš da pevaš i ja sam sigurna ti fali samo malo više kilograma. Neko se prirodno rodi sa tim, a njemu to fali - kazala je Maja.

- Neko ide u baraž, a neko ide direktno, takva su pravila - nije želeo Kemiš mnogo da komentariše.

Foto: TvPink Printscreen

- Obojica su narodnjaci i to dobri narodnjaci. Samo je bilo pitanje ko ima bolji odabir pesme. Nikola je otpeva sasvim kako treba i odabrao je pesme koje mu leže - dodao je Šaban.

- Složiču se sa Šabanom, bili ste dobri obojica, ali Nikola je imao bolji odabir pesme - kratka je bila Dara Bubamara.

Dok su članovi žirija glasali, Maja je počela da komentariše da Milan ne izgleda lepo, kao nekada, a Zorica se nije složila sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni Milan nikad lepši nije bio. Sada mi odlično izleda - rekla je Brunclikova, što je navelo Daru da zaključi kako se voditelju članovi žirija ''šlihtaju''.

Ipak, Kalinić je hteo raspravu da prekine.

- Šta ti je veliki čovek? Oni pričaju o meni već 10 minuta, a ja ćutim - rekao je Milan, koji je odlučio da ne odgovara na brojne Majine provokacije već da proglasi koji takmičar ide u šesti krug.

Direktno u dalje takmičenje plasirao se Nikola Kuštrimović dok će Admir Alibašić pevati ponovo u baražu.

Autor: B. R.

#Milan Kalinić

#Pinkove zvezde

'