AKTUELNO

Varnice su počele da sevaju već na samom početku emisije.

Prvi takmičar koji se predstavio večeras bio je Ermin Bajrić koji dolazi iz Tešanja i ima 19 godina. On je otpevao pesmu ''Prekasno'' koju u originalu izvodi Amar Gile. Zajedno sa njim se nadmetao Marko Solić iz Smedereva koji ima 24 godine i predstavio se pesmom Saše Matića ''Anđeo čuvar''.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ermin se odlučio da njegova druga numera u duelu bude ''Ja ništa više nemam'' Harisa Džinovića, dok je Marko otpevao pesmu Zdravka Čolića ''Ostani''.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Maja i Zorica su ustale iz svojih stolica i dok su takmičari pevali, njih dve su igrale pored Kemiša.

- Ima razlike između vas dvojice. Ermin mora da radi na vibratu i to verovatno znaš i sam. Nisi za balade, ali prva numera je bila super. Što se tiče Marka, oduševilo me to što je obe pesme otpevao na svoj način i to je odlično to ga već čini Pinkovom zvezdom. Iako ne pobediš ti si već zvezda - istakao je Kemiš.

- Vrlo je teško bilo šta reći i bilo koga favorizovati jer su oboje bili izuzetni. Ni jednom nisam našao zamerku. Šta reći? Ja mislim da i jedan i drugi zaslužujete da idete dalje. Stvarno vredite i teško je reći da bilo šta nije bilo u redu. Ne bih da odugovlačim jer ste oboje bili izuzetni - dodao je Šaban Šaulić.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja nisam rekao da imam zamerke, samo sam rekao takmičaru na šta treba da obrati pažnju - objasnio je Miroljub Aranđelović.

- Ja se slažem sa Šabanom - počela je Dara sa komentarisanjem, ali je Kemiš prekinuo.

- Sa mnom se ne slažeš? Svi su bajni i sjajni - ironičan je bio Miroljub.

- Moram da kažem da sam ponosna na Marka jer je moj prijatelj. Divan si stvarno. Ja sam jako ponosna što je on ovde u Pinkovim zvezdama i što je napredovao - kazala je Dara koja je dobila poklon Marka, srce na kom piše ''Volim te''.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja moram reći da se slažem sa Kemišem za sve što je rekao. Sa svakim njegovim uzdahom se slažem - rekla je Zorica, a Bubamaru je to nasmejalo pa je prokomentarisala da je Zorica ljubomorna na Šabana.

Foto: TvPink Printscreen

- Zašto bih bila ljubomorna majke ti? Ja samo gledam ko je bio stručniji u izlaganju. Ja ne bih analizirala ko je od njih svoje stručniji, nego bih prokomentarisala ova dva momka. Ermine, kada si počeo sa prvom pesmom ja nisam znala kako da prokomentarišem jer je bila laka, ali druga pesma te je pokazala. Što se Marka tiče on je prisvojio sve što smo mu govorili i usvojio to kako treba da izgleda scenski nastup. Ermine, mislim da je prošlo vreme kada staneš ispred publike uzmeš mikrofon i pevaš, kao Šaban i ja. Poradi malo na svom scenskom nastupu - rekla je Zorica.

- To nije tačno, ja igram na sceni - kazao je Šaban, a Dara je to potvrdila.

Foto: TvPink Printscreen

- Molim te Daro, njemu drveni advokat ne treba - odbrusila je Zorica  Bubamari.

- Đorđe Marjanović je znao da napravi šou, pa i u numerama u kojima je bio tanak, on je uspevao da napravi pravi preformans. Marko, čini mi se, da ima više pevačkog iskustva i kupio nas je, mislim da je prava Pinkova zvezda - objasnila je Maja.

Nakon komentara, članovi žirija su na papiriću napisali ime kandidata za kog glasaju, a Milan Kalinić je otkrio da direktno u dalje takmičenje prolazi Marko Stolić dok će publika u baražnom delu emisije slušati ponovo Ermina Bajrića.

Autor: B. R.

#Dara Bubamara

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'