AKTUELNO

Na ovoj magičnoj večeri kraj njega je bila i njegova buduća supruga.

Pre nekoliko dana, takmičar u "Pinkovim zvezdama" Aleksandar Saša Popović imao je svoje apsolventsko veče u Nišu. On je student Filozofskom fakulteta u ovom gradu, a ostalo mi je, kako nam je priznao, nekoliko ispita do završetka studija.

Foto: Privatna arhiva

Njemu je partnerka na ovoj večeri bila njegova buduća supruga Dragana Stolić. Pinkova zvezda otkriva da je ovom plavokosom devojkom on svoju romansu započeo upravo zbog zahvaljujući studijama.

U prvoj godini smo se upoznali, zaljubili i počeli našu ljubavnu priču. Interesantno je to da pripadamo prvoj generaciji diplomiranih komunikologa u Srbiji, jer je ovaj smer prvi put pokrenut kada smo mi počinjali studije. Naša beba koju očekujemo je kruna prve komunikološke generacije - rekao nam je Popović.

Foto: Privatna arhiva

Saša nam je otkrio i da su Dragana i on jedno drugome sve vreme verna podrška i za studiranje i da su čak zajedno spremali ispite.

Foto: Privatna arhiva

Od diplome nas deli još nekoliko ispita, a to što je studiranje bilo uspešno, najviše moram zahvaliti mojoj Dragani. Dok sam ja radio, Gaga je pripremala skripte za ispite, učila i pomagala mi, a ja sam njoj pomagao primerima iz pravog životnog iskustva, što je i njoj mnogo značilo. Od početka smo zajedno u ovome, što je još jedan razlog da slavimo, jer smo uspešno i zajednički završili jedno važno razdoblje u životu i sa zadovoljstvom čekamo početak novog sa novim članom.

Za apsolvenstvo veče, zbog svoje prelepe drage, Saša je odlučio da iznajmi limunuzinu, koja ih je dovezla na proslavu.

Foto: Privatna arhiva

Inače, Dragana je u drugom stanju. Saša i ona će uskoro postati roditelji. Mladi pevač je nedavno za naš portal otkrio da njegova izabranica nosi žensko dete.

Hteo sam da joj ovo veče učinim posebnim, pa sam angažovao šofera i belu limuzinu, da bi dobila tretman kraljice kakav i zaslužuje. Jedino sam sebi napravio "problem", jer sad za svadbu moram da iznajmim helikopter ne smem da se ponavljam sa limuzinom - našalio se mladi pevač.

Večeras je na programu nova emisija vašeg omiljenog takmičenja. Šta vas sve očekuje u novoj emisiji, pogledajte u najavi "Pinkovih zvezda"!

Autor: M.V.

#Aleksandar Saša Popović

#Pinkove zvezde

'