AKTUELNO

Šaulić se malo zaneo, pa mu je kum skrenuo pažnju.

Poslednju grupu za večeras čine dva mladića - Strahinja Živanović (18) iz Brusa i Pavle Sekulić (29) iz Podgorice.

Foto: TV Pink Printscreen

Strahinja je prvo pevao "Ljubavi" od Željka Joksimovića, pa "Nikad nikom nisam rek'o" od Medenog Meseca, dok je Pavle otpevao "Nije ljubav stvar" od Joksimovića, a onda i "Kap po kap" od Divljih jagoda.

Foto: TV Pink Printscreen

- Izdržavanje dugih nota, kad treba vibrato, kad treba ukras, Pavle, za men eprefektno. A ti si strahinja imao peh da pedneš sa njim u udelu. Večeras nisi onakav kakvog sam te ja upamtio i na koncertu i ovako - rekao je Kemiš.

- Pavle je večeras prosuo takvu energiju, razbio je! Pri tom, mi smo skoro zaspali i Pavle je napravio to kao da smo strujni udar doživeli. Strahinja ima želju, ali je večeras bio toliko neubedljiv, jer mu je izbor pesama nežniji u odnosu na Pavla. Večeras nisi bio u svom najboljem izdanju - prokomentarisala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je tada pitao Daru zašto joj je jedna čizma preko kolena, a druga ne, a tad ase Šaban zagledao u noge svoje koleginice.

- Kume, šta gledaš to - našalio se tada Kemiš.

- Pa eto, malo - odgovorio je iznenađeni Šaban.

Foto: TV Pink Printscreen

- A zinuo ko som - morala je da doda Zorica.

- Šta ću, kume, živa duša - prihvatio je na kraju Šaban šalu.

- Moram da kažem da su bili obojica sjajni, potpuno različiti fazon, divan izbor pesama, ali ja moram da kažem da je Pavle bio bolji, energičniji večeras - rekla je Dara takmičarima.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pavle, ti si baš valadao scenom, ali Strahinja je otpevao prvu pesmu bez krvi, dok si nas u drugoj baš razgalio i optevao si predivno tu pesmu, to ti leži, to si ti - objasnio je Šaban.

- Nepravedna kategorija. Pavle je formiran pevač, a na Strahinju sam slaba, on ima emociju, on ti peva nežno, slatko - rekla je Maja i dala mu savet za pevanje.

Posle glasanja voditelj je otkrio da je žiri i kod poslednjih takmičara bio jednoglasan - direktno u šesti krug je prošao Pavle, dok će Strahinja pevati sa ostalih petoro u baražu.

Autor: V. T.

#Dara Bubamara

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

#Šaban Šaulić

'