AKTUELNO

Maja je napravila pravi šou prošetavši od stolice do stolice.

Nakon što je četvrti po redu duo otpevao svoje pesme u "Pinkovim zvezdama", Maja Nikolić je priznala da joj je dosadno, pa je došla na zanimljivu ideju:

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja volim kafanu. Meni je dosadno, ajde da igramo nešto. Ajde da se igramo, Šabane, masne fote.

Zorica je pokušala da prokomentariše Nikolin nastup, ali je Maja onda ustala i pitala Kemiša da mu sedne u krilo, pa je on počeo da se brani da bi se umešala i Zorica:

- Zašto? Nemoj da me brukaš sad.

Foto: TV Pink Printscreen

Kemiš je onda popustio i dozvolio Maji da sedne, a onda se zajedno sa njom spustio dole, da bi tamo od Maje dobio poljubac, a onda se ona prebacila kod Zorice.

- Ja znam da sam na Farmi fasovala ribu, jer me žena izljibila kako me Kemiš nije izljubio poslednjih pet godina - otkrila je Zorica, pa je Maja počela da je ljubi.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle je prešla i kod Dare, gde ju je ona dirala po grudima, na šta je Zorica rekla da se "uzbudila na nju", pa kod Šabana, što je iznenadilo Milana Kalinića.

- Molim vas, snimite Darine crvene čizmice i Darinu butinu, ja ne verujem da Dara ovako izgleda - rekla je Maja.

- I ne nosim "ćega" domaćinske - našalila se tada Dara na njen račun.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pa, morala sam kad sam napravila zvezdu. Ajde ti zvezdu u tangama napravi - imala je spreman odgovor Maja, pa izazvala Milana da poljubi Daru makar u nosić.

- Poljubio je on mene. Mi smo se izljubili psole toga, pružili smo ruku jedno drugom - osvrnula se tada Dara na svađu sa Milanom.

Kako se žiri zabavljao tokom Majine šetnje od stolice do stolice pogledajte u snimku.

Autor: V. T.

#Dara Bubamara

#Maja Nikolić

#Zorica Brunclik

#Šaban Šaulić

'